Η Λεωφόρος των γκολ!

Ανανεώθηκε:
Θαναηλάκης εξώφυλλο

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Πρώτο μου Σάββατο στο Betarades.gr και έπεσε… διάβασμα! Τα ματς της ημέρας είναι πάρα πολλά και χρειάζεται μελέτη για να βρούμε τις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές. Το μενού έχει ωραία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Δεν ξεχνάω όμως και την Ελλάδα, με το πρωτάθλημα της χώρας μας να μου κινεί το ενδιαφέρον σήμερα. Σε αυτό το σημείο, να πω από τώρα ότι οι επιλογές μου βρίσκονται στην πλατφόρμα της Stoiximan

Το βλέμμα μου έπεσε τελικά σε δύο ματσάκια. Όπως είπα, κάτι βρήκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα σας το αναλύσω στη συνέχεια. Εκτός αυτού όμως, με απασχολεί ιδιαίτερα και το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Για τέτοια ματς ζούμε άλλωστε, και εμείς οι αθλητικογράφοι, και οι φίλαθλοι. Ελπίζω το… Θαναη-lucky να πιάσει τόπο απόψε. Πάμε στα παιχνίδια μας!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Προγνωστικά

Για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία, το ελληνικό ματς που θα προτείνω είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Σημαδιακό παιχνίδι για το «Τριφύλλι», που επιστρέφει σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Χωρίς τον κόσμο του, αλλά η αύρα δεν χάνεται. Έρχεται και φουριόζος ο Παναθηναϊκός από το μεγάλο «διπλό» στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μου άρεσε η ομάδα του Μπόλονι σε εκείνο το παιχνίδι. Είχε μια σπιρτάδα, μια ορμή, που του επέτρεψε να κάνει ευκαιρίες και γκολ απέναντι στην «Ένωση». Φαίνεται να βελτιώνονται οι «Πράσινοι». Δεν το συζητώ, ότι οφείλουν να κερδίσουν και σήμερα. Πάντως, κρατώ ότι φτιάχνουν ευκαιρίες και είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί πλέον.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τώρα είναι η… συμπάθειά μου, λόγω καταγωγής! Έρχεται στη Λεωφόρο με καλή ψυχολογία. Επιτέλους, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δικαιώθηκε για την καλή εικόνα του στο χορτάρι και πήρε το τρίποντο απέναντι στη Λαμία. Προσέξτε, δεν ήταν κακός ο ΠΑΣ στα προηγούμενα παιχνίδια του. Μάλιστα, έχει βάλει πολύ δύσκολα και στους «μεγάλους». Κάτι στράβωνε όμως για τον ΠΑΣ και έχανε τα αποτελέσματα. Αυτό που έχω καταλάβει βέβαια, είναι ότι δεν κλείνεται στην άμυνα. Ο Γιαννίκης έχει περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα του, πιο μοντέρνα. Ξέρει ότι για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα απόψε, πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να σκοράρει!

Δεν θα μπω σε διαδικασία να προβλέψω το νικητή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις δεν συγκινούν. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ, είναι τα γκολ. Περιμένω «ανοιχτό» ματς, να πω την αλήθεια. Δύο γκολάκια θεωρώ ότι θα μπούνε και μετά κυνηγάμε το ταμείο. Αξίζει το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.65.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Από τα… πάτρια εδάφη, μεταφέρομαι γρήγορα στο «Νησί». Η Πρέμιερ Λιγκ φοράει τα καλά της, για να υποδεχθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Για την ακρίβεια η… πληγωμένη Γιουνάιτεντ, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πίστευα ότι στο τέλος θα πάρει τον βαθμό η ομάδα του Σόλσκιερ. Άλλωστε τελευταία συνεχώς γυρίζει τα παιχνίδια. Αυτήν τη φορά την πάτησε όμως. Τώρα, ψάχνει λύτρωση απέναντι στη συμπολίτισσα. Δεν έχει εύκολη δουλειά, ωστόσο εμπιστεύομαι το ρόστερ της Γιουνάιτεντ. Το θεωρώ συνολικά πολύ ποιοτικό, και περιμένω να ξυπνήσει απόψε. Στο πρωτάθλημα άλλωστε, είναι κοντά στην κορυφή, και έχει και ματς λιγότερο.

Η Σίτι από την άλλη, έκανε δωράκι στον Ολυμπιακό στο Champions League. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα κέρδισε με 3-0 τη Μαρσέιγ, παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο η Σίτι και τώρα στρέφεται στην Πρέμιερ. Εκεί έχει κάνει κάποιες γκέλες, που δεν μας συνήθιζε τα τελευταία χρόνια. Έχει έναν πόντο λιγότερο από τη Γιουνάιτεντ. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε με 2-0 τη Φούλαμ χωρίς να φορτσάρει. Στα μάτια μου, η Σίτι δεν είναι και τόσο… αχτύπητη φέτος. Και νομίζω έχει φανεί αυτό. Έχει τα προβλήματά στην άμυνα και στην επίθεση κάποιες φορές «κολλάει».

Οι στοιχηματικές βλέπουν Σίτι, και την έχουν χρίσει μεγάλο φαβορί. Γύρω στο 1.70 παίζει το «διπλό», και δε νομίζω ότι αντικατοπτρίζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε έτσι απλά τη Γιουνάιτεντ. Να θυμίσω ότι πέρσι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πήραν και τα δύο ντέρμπι στην Πρέμιερ. Θα πάω με το ένστικτο της επιβίωσης. Για μένα, είναι… «καλό, καλό, πολύ καλό» το 1Χ σε απόδοση 2.12!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα / Over 2 (Ασιατικό) @ 1.65

19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι / 1Χ @ 2.12

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ