Bet365: Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ντάρμσταντ με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 19:30, η Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται τη Ντάρμσταντ για τη Bundesliga 2 και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ντάρμσταντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκτός έδρας συντριβή με 5-0 κόντρα στην Μπόχουμ προέρχεται η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το αποτέλεσμα αυτό διέκοψε ένα θετικό σερί τριών αγώνων, με δύο νίκες απέναντι σε Χαϊντενχάιμ (1-0) και Σαντχάουζεν (1-0) και μία ισοπαλία (1-1) με τη Νυρεμβέργη. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, όπου έχει συγκεντρώσει τους δέκα από τους έντεκα συνολικά βαθμούς που έχει και τη φέρνουν στην 12η θέση της κατάταξης.

Η Ντάρμσταντ κέρδισε εύκολα την Μπράουνσβαϊγκ με 4-0 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέτυχε, μάλιστα, και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σε εξαιρετική κατάσταση ο επιθετικός Σερντάρ Ντουρσούν, που σκόραρε δύο φορές, ενώ έχει σημειώσει συνολικά έξι τέρματα στο πρωτάθλημα. Δεν εμπνέει, ωστόσο, εμπιστοσύνη η αμυντική της γραμμή, καθώς έχει δεχτεί 18 γκολ σε εννιά αγώνες.

Με βάση τις αποδόσεις της Bet365 η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι το φαβορί του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 2.25, το “Χ” στο 3.40 και το διπλό στο 3.10.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της Φορτούνα Ντίσελντορφ είχαμε λιγότερα από 10 κόρνερ (στο 2.00 το Under 10 κόρνερ)
  • Τρία γκολ τουλάχιστον σημειώθηκαν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ντάρμσταντ (στο 1.80 το Over 2.5 σήμερα)
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ντάρμσταντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις