*Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κίνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Τιαντζίν Τέντα – Γιατάι.

Κουνσάν – Ζιανγκσού Σάνινγκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΝΣΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Κουνσάν, μετά και από εκείνη επί της Μεϊζού Χάκα (1-0), για το πρωτάθλημα. Την περασμένη Πέμπτη, αντιμετώπισε τη Γκουανγκτζού Εβεργκράντε, για τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-3. Ήταν με διαφορά καλύτερη στο ματς, έφτασε μια δίκαιη νίκη, χωρίς να απειληθεί από τη δεύτερη ομάδα της Γκουανγκτζού Εβεργκράντε. Αυτό ήταν και το τρίτο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Κάπως έτσι εξασφάλισε την πρόκριση. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που παίρνει μέρος στο κύπελλο. Στις τρεις προηγούμενες έφτασε μια φορά μέχρι το δεύτερο γύρο, έχοντας μείνει εκτός στις άλλες δυο, από τον πρώτο γύρο.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 0-3 επί της Γκουανγκτζού Εβεργκράντε, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα μόλις στο έβδομο λεπτό με τον Αντένζι, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Του Ντονγκξού στο 20′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χιλντεμπέρτο Περέιρα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Κουνσάν Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. (Δες το και από κινητό στην bet365 mobile)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στο κύπελλο.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΖΙΑΝΓΚΣΟΥ ΣΑΝΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων για τη Ζιανγκσού Σάνινγκ, μετρώντας εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Κόσμιν Ολαρόιου αντιμετώπισε τη Μεϊζού Χάκα, για τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, κόντρα στην οποία ήταν καταιγιστική και επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-2. Δυσκολεύτηκε για 22 λεπτά, μέχρι να ανοίξει δηλαδή το σκορ, όταν το έκανε δε σταματούσε. Μετράει μια κατάκτηση (2015), ενώ έφτασε ακόμη δυο φορές στον τελικό (2014, 2016), γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Αγωνίζεται στο κύπελλο χωρίς τους ξένους της.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 7-2 επί της Μεϊζού Χάκα για το κύπελλο.Τα τέρματα που σημείωσαν οι Ζανγκ Τσενγκ (22′, 58′), Ξι Πενγκφέι (32′, 41′), Φενγκ Μποϊουάν (63′), Λι Ανγκ (77′) και Ζανγκ Λιφένγκ (89′) ήταν και αυτά που της χάρισαν την πρόκριση, με τη Μεϊζού Χάκα να μειώνει σε 3-1 (54′) και 6-2 (πεν. 85′), αντίστοιχα.

Ζιανγκσού Σάνινγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο κύπελλο.