*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σαμπάιο Κορέα – Φιγκεϊρένσε 3-0

Πάμε Στοίχημα | Και οι τρεις αγώνες που έχουν παίξει στο παρελθόν οι δύο ομάδες στην έδρα της Φιγκεϊρένσε έχουν λήξει με νίκη των γηπεδούχων.

Φιγκεϊρένσε – Σαμπάιο Κορέα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φιγκεϊρένσε ήταν πολύ καλή, καλύτερη της αντιπάλου της, παρόλο που έπαιζε σε μία δυνατή έδρα, φέρνοντας όμως 1-1 απέναντι στην Κρουζέιρο, σε έναν αγώνα που αν άξιζε μία ομάδα την νίκη, σίγουρα ήταν αυτή. Αυτό όμως που μετράει είναι πώς συμπλήρωσε πέντε σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα. Και παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, χωρίς μάλιστα να είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -5 από αυτές.

Στον προηγούμενο αγώνα έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Ζορζίνιο και ήδη φάνηκε μία διάθεση να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Αλλωστε διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Και το αναγνώρισε και ο ίδιος ο νέος της τεχνικός, μένοντας ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αναγνωρίζοντας πώς άλλαξαν τον τρόπο του παιχνιδιού τους, βελτιώνοντας τον.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Βίκτορ Ολιβέιρα (ΑΜ), Μαρκίνιο (ΜΕ), Τζεοβάνε (ΜΕ), χτύπησαν και οι Αλεξάντρο (ΕΠ), Ερισον (ΕΠ), τιμωρημένος είναι ο μέσος Ματέου Νέρις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φιγκεϊρένσε έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κρουζέιρο, ανοίγοντας το σκορ με υποδειγματική αντεπίθεση στο 11’ από τον Λέο Αρτουρ, αλλά ισοφαρίστηκε με ένα άπιαστο σουτ από τον Αϊρτον στο 36ο λεπτό.

Φιγκεϊρένσε Στατιστικά

*Εχει δύο σερί αγώνες με 2-3 γκολ (bet365 παίξε νόμιμα)

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5 εντός έδρας, 8/10 συνολικά στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 7/10 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΣΑΜΠΑΊΟ ΚΟΡΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σαμπάιο Κορέα έβαλε ένα γκολ στην πανίσχυρη άμυνα της Σαπεκοένσε, αλλά μάλλον νόμισε πώς το ένα τέρμα θα έφτανε και τελικά έχασε με 1-3 εντός έδρας. Βέβαια ίσως όλα να ήταν διαφορετικά, αν δεν δεχόταν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Όμως με αν δεν γίνεται δουλειά.

Τέλος πάντων, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από έξι αγώνες, πάλι στο γήπεδό της! Μακριά από αυτό είναι αήττητη εδώ και 10 αγώνες για διάφορους θεσμούς, με έξι νίκες σε αυτό το διάστημα. Και παραμένει εντός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου, αν και είναι ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων είναι εκτός αυτής. Αλλά και από τις δύο έχει μία νίκη περισσότερη.

Τελικά ο μέσος Πιμεντίνια έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και θα απουσιάσει, χτύπησε και θα λείψει και ο μέσος Ελοϊρ. Επιστρέφουν από τιμωρία ο δεξιός μπακ Ζοάζι και ο αριστερός μπακ Ζοάο Βίκτορ

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Σαμπάιο Κορέα έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Σαπεκοένσε. Ανοιξε το σκορ με πέναλτι του Κάιο Ντάντας στο 35ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Ανσέλμο Ραμόν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Και δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Αλαν Σάντος (62’), Μικέ (72’), με την αντίπαλο της να έχει και δοκάρι.

Σαμπάιο Κορέα Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G μαζί με over 2,5.

*Εχει 5/8 over 2,5 στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.