*Πρώτος όμιλος της League Α του Nations League. Συμμετέχουν Ιταλία, Βοσνία, Ολλανδία και Πολωνία. Η πρώτη κερδίζει την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι-οφ της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει τα ημιτελικά, τον τελικό και μικρό τελικό. Η τελευταία του ομίλου υποβιβάζεται στη League B.

*Στον πρώτο γύρο: Πολωνία – Ιταλία 0-0

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Ιταλία – Πολωνία στο Pamestoixima.gr Advertisement
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιταλία παραμένει αήττητη σε 20 αναμετρήσεις με απολογισμό 15 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 για να βρούμε την τελευταία ήττα που γνώρισε από την Πορτογαλία (1-0 εκτός) στο Nations League. Επιτυχημένη ήταν η πρόβα τζενεράλε ενόψει της αποψινής σημαντικης μάχης με την Πολωνία στο “MAPEI”: Την Τετάρτη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας με 4-0 της Εσθονίας στη Φλωρεντία.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από την αντίπαλό τους. “Μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας είναι τεράστια”, υπογράμμισε ο Αλμπερίκο Εβάνι που αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο, καθώς ο τελευταίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένει ανοιχτό αν επιστρέψει για τις αναμετρήσεις του Nations League.

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του 1ου ομίλου της League A η “σκουάντρα ατζούρα” βρίσκεται στη 2η θέση, στο -1 από την αποψινή αντίπαλό της και στο +1 από την Ολλανδία με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη πριν από ένα μήνα (1-1) στο “Gewiss” του Μπέργκαμο. Οι Κεν (ΕΠ) και Πελέγκρι (ΕΠ) αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών, με τον Οκάκα (ΕΠ) της Ουντινέζε να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Εθνική Ιταλίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σιρίγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μερέτ (Νάπολι) – Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (ΠΣΖ), Ρομανιόλι (Μίλαν), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ντ’ Αμπρόσιο (Ίντερ), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Καλάμπρια (Μίλαν), Φεράρι (Σασουόλο) – Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Σοριάνο (Μπολόνια), Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Λοκατέλι (Σασουόλο), Τονάλι (Μίλαν), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Πεσίνα (Αταλάντα) – Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαράουϊ (Σανγκάη Σανχούα), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Μπεράρντι (Σασουόλο), Λασάνια (Ουντινέζε), Ορσολίνι (Μπολόνια), Οκάκα (Ουντινέζε)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Εσθονίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Γκρίφο (14′) και Μπερναρντέσκι (27′). Στο 75′ ο Γκρίφο πέτυχε ντοπιέτα από την άσπρη βούλα του πέναλτι, προτού ο Ορσολίνι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με τον ίδιο τρόπο στο 86′.

ΙΤΑΛΙΑ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προβλημάτισε σημαντικά με την απόδοσή της στο φιλικό κόντρα στην Ουκρανία την Τετάρτη στο Χορζόφ, παρόλα αυτά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-0 παραμένοντας αήττητη για πέμπτη σερί αναμέτρηση (4-1-0). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και αστόχησαν σε πέναλτι στο 12′, προτού πληρώσουν ακριβά την λάθος έξοδο του τερματοφύλακά τους στο 40′.

Δεν άλλαξε το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται άλλη μία αδράνεια στην αμυντική γραμμή της Ουκρανίας στο 62′. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Μπρέτσεκ βρίσκεται στην κορυφή του 1ου γκρουπ της League Α και στο +1 από την Ιταλία, της οποίας επικράτησε για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου 2003 (3-1). Έκτοτε σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

“Χαρήκαμε για τη νίκη επί της Ουκρανίας, ωστόσο γνωρίζουμε πως αυτή ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Σταθήκαμε τυχεροί σε αρκετές περιπτώσεις, κάναμε πολλά επιπόλαια λάθη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης”, υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας. Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκαν οι Ντραγκόφσκι (ΤΕ) και Καρμπόβνικ (ΜΕ), τραυματίας είναι ο Καμίνσκι (ΜΕ).

Εθνική Πολωνίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ) – Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Μποχνίεβιτς (Χέρενφεν), Βαλουκίεβιτς (Κάλιαρι), Ρέκα (Κροτόνε), Γκούμνι (Άουγκσμπουργκ) – Μέσοι: Ζιελίνσκι (Νάπολι), Γκροζίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γκοράλσκι (Καϊράτ), Σιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας), Γιόζβιακ (Ντέρμπι Κάουντι), Μόντερ (Λεχ Πόζναν), Πλασέτα (Νόριτς) – Επιθετικοί: Πιότεκ (Χέρτα), Μίλικ (Νάπολι), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ουκρανίας. Το σκορ άνοιξε στο 40′ ο Πιότεκ, μετά από ασίστ του Ζιελίνσκι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 62′ ο Μόντερ. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι του Γιαρμολένκο στο 12′.

ΠΟΛΩΝΙΑ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.