*17η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει έξι φορές στο πρόσφατο παρελθόν μεταξύ τους, με καμία τους να μην κερδίζει εκτός έδρας!

Φιγκεϊρένσε – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φιγκεϊρένσε έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Μπραζίλ Ντε Πελότας, σε έναν αγώνα που δεν έκανε ούτε φάση! Και το επιθετικό πρόβλημα συνεχίζεται, καθώς έφτασε τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς να έχει σκοράρει, και κατ’ επέκταση να κερδίσει, διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας! Τουλάχιστον στα δύο εξ αυτών δεν δέχθηκε και γκολ! Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά αν κερδίσει τον αποψινό αγώνα, μπορεί να βρεθεί εκτός αυτής.

Το θετικό είναι πώς πέρασε το απαιτούμενο διάστημα και επιστρέφουν από την καραντίνα στην οποία είχαν μπει 14 παίκτες και κάποια μέλη του τεχνικού τιμ, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή της, Ελάνο! Πλέον οι μοναδικοί παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι λόγω COVID-19 είναι οι Αρούκα (ΜΕ), Κουν (ΑΜ), Μπαρμπόσα (ΕΠ), Ζόναθαν (ΑΜ), ενώ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Βίκτορ Ολιβέιρα (ΑΜ), Λούκας Καρβάλιο (ΑΜ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φιγκεϊρένσε έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μπραζίλ Ντε Πελότας, σε έναν αγώνα που δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ενώ η ίδια δεν απείλησε καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Φιγκεϊρένσε Στατιστικά

*Exει τέσσερα σερί N/G (bet365 παίξε νόμιμα)

*Exe 5/7 under 2.5 μαζί με N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας ξέσπασε στην Οπεράριο, την οποία κέρδισε με 4-1 εντός έδρας, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες. Πάντως μακριά από το γήπεδο της έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά οριακά δεν είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, στο -4 για την ακρίβεια από αυτές.

Ο τεχνικός της, Μαρσέλο Κάμπο, ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν την αντίπαλο τους, θεωρώντας την βαθμολογική της θέση πλασματική, επειδή προέρχεται από μία περίοδο στην οποία είχε να αντιμετωπίσει πολλά κρούσματα COVID-19.

Εχουν γίνει καλά σχεδόν όλοι οι παίκτες της, πλην του μέσου Ραφαέλ Λονγκίν και του επιθετικού Ερικ που αναμένεται να γυρίσουν τη νέα χρονιά, ενώ ο αριστερός μπακ – χαφ Ιγκόρ πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Οπεράριο, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπιλ στο πέμπτο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Πέντρο Κεν στο 27’ . Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική και σκόραρε τρία ακόμη γκολ χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει η αντίπαλος της, με τους Πάμπλο Ντιέγκο (46’), Τόρες (57’), Σαφίρα (69’ πεν.).

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια.

*Οι έξι από τους οκτώ εκτός έδρας αγώνες της είχαν 2-3 γκολ.