*4η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών λόγω κορωνοϊού.

Δείτε τα προγνωστικά Γερμανίας (Κλικ Εδώ)

Όσναμπρικ – Ντάρμσταντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Όσναμπρικ συγκέντρωσε πέντε βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις. Επικράτησε του Αννόβερου (2-1 εντός) και αναδείχθηκε ισόπαλη με Γκρόιτερ Φιρτ (1-1 εκτός) και Μπόχουμ (0-0 εκτός).

Με αντίπαλο την τελευταία πριν από δύο βδομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό της, παρόλα αυτά παρουσιάστηκε αρκετά στιβαρή ανασταλτικά ακόμα κι όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά. Η Όσναμπρικ πανηγύρισε τη νίκη στις 4/5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στην Ντάρμσταντ (μία ισοπαλία). Σκόραρε σε όλες, σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ στις τρεις.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αϊντίνι (83′).

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ Στατιστικά

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε από την Νυρεμβέργη πριν από δύο βδομάδες η Ντάρμσταντ επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας (3-2) για την 3η αγωνιστική, σπάζοντας παράλληλα το ρόδι στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δύο φορές, απάντησε ισάριθμες με τους Ντουρσούν και Μέλεμ, ενώ ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή χάρη στο γκολ του Ραπ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί, ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα πρέπει να γυρίσουμε 30 χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που τα “κρίνα” επέστρεψαν με τη νίκη από την έδρα της Όσναμπρικ.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Σαντχάουζεν σε φιλικό.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Στατιστικά

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.