Άρης: Δικός του και ο Μαρτίνης! (video)

Ανανεώθηκε:
Μαρτίνης Άρης

O Άρης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι και ενίσχυσε μεταξύ άλλων και το ελληνικό στοιχείο. Έτσι, πήρε και τον Απόστολο Μαρτίνη. Ο νεαρός Έλληνας αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, και υπέγραψε στους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη.

Ο 19χρονος διεθνής πλάγιος αμυντικός (γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2001), που μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου»

Ο Απόστολος Μαρτίνης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Είναι ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»

Απόστολος Μαρτίνης: Το Who Is Who

Ο Απόστολος Μαρτίνης γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 2001. Άρχισε λοιπόν από μικρός να δείχνει το ταλέντο του το ποδόσφαιρο. Αφού πέρασε από διάφορες ομάδες στα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια, τον πήρε ο Ολυμπιακός! Αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ17 και Κ19 των Πειραιωτών, δείχνοντας καλά στοιχεία. Εκτός των άλλων, είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ, ενώ υπό προϋποθέσεις παίζει και αριστερό χαφ. Έχει καλό ύψος για τη θέση, είναι γρήγορος και δυναμικός ποδοσφαιριστής.

Απόστολος Μαρτίνης Highlights