Βόλος ΝΠΣ: Απέκτησε τον Ουάρντα! (video)

Ανανεώθηκε:
Ουάρντα ΠΑΟΚ

Ο Βόλος κινήθηκε πολύ δυναμικά το φετινό καλοκαίρι, στο μεταγραφικό κομμάτι, και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο μέχρι και το τέλος του παζαριού. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η απόκτηση του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βόλο. Έρχεται λοιπόν, για να αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα» στο φετινό ρόστερ της ομάδας, με στόχο να δείξει για άλλη μια φορά την αξία του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα.

Ο 27χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Ουάρντα, ο οποίος είναι 30 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2015 όπου έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Λάρισα.

O Ουάρντα θα αγωνίζεται με το 11 στη φανέλα».

Αμρ Ουάρντα: Το Who Is Who

Ο Αμρ Ουάρντα γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1997, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στη χώρα του, και πέρασε από διάφορες ομάδες εκεί. Τελικά, συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2015, όταν ήρθε για τον Παναιτωλικό. Από τότε, μέχρι και σήμερα, δεν έχει φύγει από τη χώρα μας. Μετά τον Παναιτωλικό ήρθε ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος, η Λάρισα, και τώρα ο Βόλος. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έχει έφεση και στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται και με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Θυμίζει… παλιάς κοπής δεκάρι, προσφέρει θέαμα, και αναζητά σταθερότητα στην απόδοσή του. Ελπίζει να τη βρει στον Βόλο ΝΠΣ.

Αμρ Ουάρντα Highlights