Θετικος στον κορωνοϊό ο Σον Ντιμπ

Ανανεώθηκε:
poker deeb

Ο κάτοχος 4 bracelet της WSOP και πρών WSOP Παίκτης της Χρονιάς, Σον Ντιμπ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19.

To πόκερ ήρθε στην Bet365 | 21+
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eνόσω έπαιζε την σειρά πόκερ WCOOP 2020 από το Μεξικό, ο Ντιμπ προβλήθηκε από τον ιό και η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο άσχημη που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ντιμπ σχολίασε στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι θετικός στον ιό: “Το κρατούσα κρυφό τις προηγούμενες 10 ημέρες, αλλά τώρα μπορώ να ανακοινώσω ότι είμαι θετικός στον Covid-19”.

Δήλωσε ότι συμμετέχει στα τουρνουά της WCOOP και ότι κοιμάται στα διαλλείματα των events! Είπε ότι η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο ώστε να ελεγχθεί η υγεία του.

Ο Ντιμπ ήταν πολύ ανοιχτός στο λογαριασμό του στο Twitter για το τι πέρασε και το πως περιθάλφθηκε. “Μπορώ να πω ότι το πιο τρομακτικό της υπόθεσης ήταν να συννονεούμε με τη γυναίκα για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο.”

Αν και δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για τα συμπτώματα, σημείωσε ότι ταλαιπωρήθηκε σωματικά. “Ένα απαίσιο πράγμα του Covid-19 είναι το πόσο δύσκολο μπορεί να κρατήσει τα υγρά το σώμα σου” σχολίασε και τόνισε το πόσο αφυδατωμένος ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες. “Έχασα τη γεύση μου” έγραψε ολοκληρώνοντας το post του.

To πόκερ ήρθε στην Bet365 | 21+
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ