Interwetten: Χοφενχάιμ – Μπάγερν με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Η Χοφενχάιμ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για την Μπουντεσλίγκα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Χοφενχάιμ – Μπάγερν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικά μπήκε στη νέα σεζόν η Χοφενχάιμ, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Είχε δείξει βέβαια από τα φιλικά ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Με φουλ επιθετική φιλοσοφία, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και φέτος. Στο πρώτο της επίσημο ματς για φέτος, απέκλεισε στα πέναλτι τη Χέμνιτζερ, για το κύπελλο Γερμανίας. Στην πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, δοκιμάστηκε στην έδρα της Κολωνίας. Με χατ-τρικ του Κράμαριτς κέρδισε με 2-3 και πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο. Σήμερα η Χοφενχάιμ έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τα πάντα πέρσι και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Μεσοβδόμαδα έδωσε τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με τη Σεβίλλη. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της η ομάδα του Φλικ. Παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στο παλμαρέ της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά πρόλαβε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκορέτσκα. Τελικά, πήρε τη νίκη στην παράταση με γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ. Απόψε ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της στη Γερμανία και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Χοφενχάιμ – Μπάγερν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις