Interwetten: Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Η Άουγκσσμπουργκ υποδέχται τη Ντόρτμουντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν του γερμανικού πρωταθλήματος η Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Χέικο Χέρλιχ είχε εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, και τα πήγε περίφημα. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Βάργκας, για να ισοφαριστεί περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, βρήκε τον τρόπο και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με Γκρέγκοριτς και Χαν, για να πάρει το «τρίποντο». Προηγουμένως, είχε επικρατήσει με 0-7 της Άιντραχτ Τσέλε για το κύπελλο. Σήμερα είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Και αυτό, γιατί η Ντόρτμουντ έχει αντικειμενικά καλύτερο ρόστερ. Ο Λουσιάν Φαβρ έχει φτιάξει ένα εκρηκτικό σύνολο, με εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες ειδικά μεσοεπιθετικά. Σάντσο, Αζάρ, Χάλαντ, κάνουν τη διαφορά και είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα είχαν δύσκολο ματς με την Γκλάντμπαχ, αλλά το έκαναν εύκολο. Κέρδισαν με 3-0, και έδειξαν ότι και φέτος θα είναι τουλάχιστον… απολαυστικοί για το φίλαθλο κοινό. Έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις