4η αγωνιστική των ομίλων

*Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον πρώτο γύρο: Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Αμέρικα ντε Κάλι 1-2

Αμέρικα ντε Κάλι – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κολομβία)

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Αμέρικα ντε Κάλι, μετά από δυο διαδοχικές ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι της, η ομάδα του Χουάν Ρεάλ υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μπουκαραμανγκά, για το πρωτάθλημα, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-1, όπου και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 15 βαθμούς σε εννέα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά τώρα το Κόπα Λιμπερταδόρες, μετά από τρεις αγωνιστικές, μετράει μια νίκη και δυο ήττες, έχοντας ηττηθεί στην πιο πρόσφατη από αυτές, με 4-3 από την Ιντερνασιονάλ. Εκτός είναι οι τραυματίες Αριέτα (AM 9/0), Βελάσκο (AM 10/0) και Καμπρέρα (ME 7/1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ατλέτικο Μπουκαραμανγκά, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τους Ουρένια (45′) και Βεργκάρα (79′), για να δεχθεί απλά τη μείωση του σκορ, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αμέρικα ντε Κάλι Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στην Betshop)

*Με 2-3 Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε νόμιμα στην Betshop +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Χιλή)

Από την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Αριέλ Χολάν υποδέχθηκε τη Γκρέμιο, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Κατά διαστήματα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Κοκίμπο Ουνίδο (4-1 εντός), Ουατσιπάτο (1-3 εκτός) και Αουντάξ Ιταλιάνο (3-0 εντός), όλες για το πρωτάθλημα. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι της βαθμοί στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες, μετά τις ήττες από Ιντερνασιονάλ (3-0 εκτός) και Αμέρικα ντε Κάλι (1-2 εντός), μπαίνοντας έτσι για τα καλά στο κόλπο για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά της προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Γκρέμιο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα τέρματα των Ζαμπέντρι (44′) και Πινάρες (45′) έκριναν και την αναμέτρηση.

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.