Πέφτει το “διπλό” της Σάλτσμπουργκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (20/09) έχει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Τα βλέμματα συγκεντρώνει κυρίως το Champions League αλλά και η Αγγλία με το League Cup. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μεγάλη διαφορά σε απόδοση από το πρόγραμμα της Τρίτης έχουμε σε ματς Champions League της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Σάλτσμπουργκ. Το “διπλό” των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 1.75 και πλέον κυμαίνεται στο 1.25. Επιπλέον, σημαντικές είναι οι πτώσεις στο “διπλό” της Τότεναμ στην έδρα της Λέιτον Όριεντ στην Αγγλία με 1.63 σε 1.20. Τέλος, σημαντική πίεση έχει δεχθεί και το “διπλό” της Τέλσταρ απέναντι στην Εξέλσιορ στην Ολλανδία, με το αρχικό 3.69 να έχει πέσει στο 3.46.

Τζίροι στοιχήματος

Οι δύο διοργανώσεις που ξεχωρίζουν για σήμερα είναι το αγγλικό League Cup αλλά και το Champions League. To παιχνίδι Λέιτον ΌριεντΤότεναμ πάτησε την κορυφή της λίστας με περίπου 135,000 ευρώ τζίρο. Στη συνέχεια, παραμένουμε στην Αγγλία και στο ματς ανάμεσα σε Λούτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πάνω από 70,000 ευρώ τζίρο. Εκτός του Νησιού υπάρχει η αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας με τη Μίντιλαντ για το Champions League με σχεδόν 55,000 ευρώ τζίρο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα