*Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας – Ρίο Άβε.

*GG & over 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μίλαν – Μπόντο Γκλιμτ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΙΛΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ιταλία, 81)

Επικρατώντας με 2-0 της Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο την προηγούμενη βδομάδα, η Μίλαν πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Ιμπραχίμοβιτς (23′) και Τσαλχάνογλου (67′). Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους Ιρλανδούς, οι οποίοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του τερματοφύλακα Ντοναρούμα.

Την Δευτέρα το συγκρότημα του Πιόλι ήταν ανώτερο από κάθε άποψη στην αναμέτρηση με την Μπολόνια, της οποίας επικράτησε με 2-0 στο “San Siro” στην πρεμιέρα της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ είχε κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ολοκληρώσει το χατ τρικ.

Οι “ροσονέρι” έχουν φτάσει μέχρι τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που τέθηκαν νοκ άουτ από την Άρσεναλ πριν από δύο χρόνια. Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ο Λέο Ντουάρτε (ΑΜ, 1/0) που τέθηκε σε καραντίνα. “Γνωρίζουμε τη σημασία της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ, διαθέτει γρήγορους εξτρέμ και τα πηγαίνει εξαιρετικά στη χώρα της”, είπε ο προπονητής Πιόλι.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Μπολόνια για το πρωτάθλημα. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Ιμπραχίμοβιτς (35′, 51′ πεν.). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες στο 88′ λόγω αποβολής του Ντάικς.

ΜΙΛΑΝ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της (δες το και από κινητό στην bet365 mobile)

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νορβηγία, -)

Αφού προσπέρασε το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας με χαρακτηριστική ευκολία (6-1 εντός), η Μπόντο Γκλιμτ πέταξε στο …καναβάτσο και την Ζαλγκίρις (3-1 εντός) την προηγούμενη βδομάδα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Ζίνκερναγκελ, προτού ο Αντάλ ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα. Στο 32′ ο Μπονιφάτσε έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τους Νορβηγούς, με τον Μπεργκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81′. Θυμίζουμε πως η αμέσως προηγούμενη συμμετοχή της Μπόντο Γκλιμτ στην Ευρώπη ήρθε το 2004, όταν γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας στον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

“Καρφί” για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία πηγαίνει το συγκρότημα του Κνούτσεν, μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με 50 βαθμούς, στο +16 από Μόλντε και Οντ. “Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την ομάδα, θα αντιμετωπίσουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ανυπομονούμε για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Μπραν για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Ζίνκερναγκελ (50′, 66′) και Χάουγκε (71′), προτού ο Γκρέγκααρντ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 78′.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 20 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.