Interwetten: Μονπελιέ – Λυών με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, η Μονπελιέ υποδέχεται τη Λυών σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη Ligue 1 και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μονπελιέ – Λυών στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μονπελιέ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με ήττα στην έδρα της Ρεν (2-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Λε Ταλέκ και στο 43ο έμεινε με παίκτη λιγότερο, αλλά παρότι στο 73′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε δέχθηκε και δεύτερο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Λαμπόρντ μείωσε στις καθυστερήσεις. Το Σάββατο έκανε σεφτέ στη φετινή Ligue 1 με το 3-1 επί της Νις εντός έδρας. Καταιγιστική η ομάδα του Ζακαριάν, προηγήθηκε 3-0 ως το 64ο λεπτο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό σκορ.

Η Λυών, μετά την εντυπωσιακή της πορεία ως τα ημιτελικά του Champions League, επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις με το πειστικό 4-1 επί της Ντιζόν εντός έδρας. Οι παίκτες του Γκαρσιά, ανέτρεψαν πριν το ημίχρονο (3-1) το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Ντεπάι να πετυχαίνει χατ τρικ στο παιχνίδι. Την Παρασκευή όμως σκόνταψε στο Μπορντό. Ξεκάθαρα ανώτερη των Γιρονδίνων, αλλά αναποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε μία από τις 22 τελικές της προσπάθειες.

Μονπελιέ – Λυών στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις