Κατηφορίζει το «διπλό» της Άρσεναλ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε αγώνες είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (12/09). Η δράση κορυφώνεται στην Ελλάδα, με πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου. Επίσης, μεγάλες αναμετρήσεις διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη! Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρχίζουμε από τις πτώσεις αποδόσεων, όπου έχουμε αξιοσημείωτες αλλαγές. Πρώτα από όλα, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ 2020-2021, πέφτει το «διπλό». Είναι το ματς Φούλαμ – Άρσεναλ, με τη νίκη τον φιλοξενούμενων να έχει φτάσει στο 1.55 από το 1.60. Πάλι στην Αγγλία και την Πρέμιερ, παρατηρείται αλλαγή στο Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ. Ειδικότερα, ο «άσος» άνοιξε στο 2.17 και είναι τώρα στο 2.04. Στην Ολλανδία τώρα, αρχίζει και η Eredivisie. Στον αγώνα της Τσβόλε με τη Φέγενορντ, είναι το «διπλό» που υποχωρεί. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από το 1.84 και εντοπίζεται πλέον στο 1.71.

Τζίροι στοιχήματος

Στους τζίρους τώρα, τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτά που έχουν πάρει προς το παρόν τη μερίδα του λέοντος από τα πονταρίσματα. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, βλέπουμε το Φούλαμ – Άρεσναλ. Στο ματς έχουν παιχτεί ήδη 645.310€ και το 61,50% πήγε στο «διπλό». Στη δεύτερη θέση είναι η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς. Σε αυτό το παιχνίδι ο τζίρος βρίσκεται στις 448.242€, με το 75,40% να «πέφτει» στον «άσο». Την τριάδα κλείνει το Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ, που θα γίνει στις 22:00. Εδώ έχουν στοιχγματιστεί έως τώρα 117.920€. Εξ αυτών, το 47,72% κατευθύνεται στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα