US Open: Φαβορί και Αποδόσεις για Τσιτσιπά – Σάκκαρη

Ανανεώθηκε:
Betarades US Open

Στοίχημα US Open 2020! Ποια είναι τα φαβορί και ποιες οι αποδόσεις για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη;

Το US Open ξεκινά στις 31/08 και ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του τένις και όχι μόνο, ενώ ανυπομονούν για αυτό και οι φίλοι του στοιχήματος. Στο τουρνουά των ανδρών, πρώτο φαβορί στον Stoiximan δίνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ακολουθεί αρκετά υψηλότερα ο Ντομινίκ Τίμ. Στην τρίτη θέση των φαβορί βρίσκουμε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ στην 4η τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Το Αμερικάνικο Όπεν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τουρνουά των γυναικών, η κατάσταση δείχνει πιο αμφίρροπη, καθώς η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο φαβορί, τη Σερένα Γουίλιαμς, και το δεύτερο, την Ναόμι Οζάκα, είναι μόλις μία μονάδα. Ακολουθεί λίγο υψηλότερα η Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ στην 4η θέση φιγουράρει η Αρίνα Σαμπαλένκα. Όσο για τη Μαρία Σάκκαρη, αυτή την βρίσκουμε πάνω από την 20η θέση.

Για τους δύο Έλληνες τενίστες, προσφέρονται, επίσης, μία σειρά ειδικών στοιχημάτων. Πιο συγκεκριμένα, σε αποδόσεις φαβορί βρίσκουμε το να φτάσουν αμφότεροι στη φάση των “32”, με τις αποδόσεις να αντιστρέφονται όσο προχωράμε πιο “βαθιά” στο τουρνουά. Θα βρείτε, για παράδειγμα, αγορές, για το αν θα κατορθώσουν να φτάσουν και οι δύο στους “16”, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ειδικά στοιχήματα για το US Open

Για το Στέφανο Τσιτσιπά, αποκλειστικά, είναι διαθέσιμες αποδόσεις για μία σειρά ειδικών στοιχημάτων. Αν τον…. πιστεύετε πολύ, μπορείτε να ποντάρετε στο να κατακτήσει τον τίτλο  χωρίς να χάσει σετ! Ορισμένες ενδιαφέρουσες, επίσης, αγορές, είναι το “συχνότερο σκορ σετ στα παιχνίδια του” (φαβορί το 6-4 και το 7-6), το να φτάσει στα προημιτελικά και τα ημιτελικά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά H2H του Έλληνα τενίστα με τους αντιπάλους του.

Μαρία Σάκκαρη: Στοιχήματα για το US Open

Μεγάλη είναι η γκάμα των ειδικών στοιχημάτων και για τη Μαρία Σάκκαρη. Και εδώ μπορείτε να βρείτε ποιο θα είναι το συχνότερο σκορ στα σετ στα παιχνίδια της, μέχρι ποια φάση του τουρνουά θα φτάσει, αλλά και H2H επιλογές για την τενίστρια από την Ελλάδα.

Η προσφορά των αγορών δεν σταματά εδώ, καθώς στον Stoiximan.gr θα βρείτε πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα για το US Open. Ορισμένα από αυτά, είναι τα H2H, η αγορά να μην κερδίσει κάποιος τενίστας το τουρνουά, να το πάρει κάποιος χωρίς να χάσει σετ, αλλά και πιθανές διασταυρώσεις παικτών.

Αμερικανικό Όπεν – Ειδικά Ελλήνων Παικτών στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ