ΝΒΑ: Οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν τα Playoffs!

Ανανεώθηκε:
στοιχημα ηπα nba

Οι παίκτες του NBA συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Ορλάντο, μία μέρα μετά την απόφαση των Μπακς να απέχουν από τον αγώνα με τους Μάτζικ και ψήφισαν υπέρ της συνέχισης των playoffs, σύμφωνα με τον Άντριαν Βοτσναρόφκσι του ESPN.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αρχική απόφαση των Μπακς να μποϊκοτάρουν τον αγώνα με τους Μάτζικ οδήγησε στην αναβολή και των τριών αγώνων της Τετάρτης. Το απόγευμα της Πέμπτης το NBA ανακοίνωσε ότι θα αναβάλλει και τα παιχνίδια της ημέρας.

Το πότε θα διεξαχθούν επίσημα τα παιχνίδια δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, όπως οι παίκτες και οι διοικούντες της λίγκας συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα παιχνίδια της Τετάρτης θα διεξαχθούν το Σάββατο και τα αναβληθέντα παιχνίδια της Πέμπτης θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Η απόφαση των παικτών να συνεχίσουν τα playoffs ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την απόφαση των Μπακς να μην αγωνιστούν απέναντι στους Μάτζικ.

Τελικά, μία μακρά συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές μέσα στη “φούσκα” του Ορλάντο το βράδυ της Τετάρτης και η συνάντηση το πρωί της Πέμπτης οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με πηγές.

Παίκτες και διοικούντες της λίγκας συναντήθηκαν ξανά το βράδυ της Πέμπτης, με μεγάλο κομμάτι της συζήτησης να αφιερώνεται σε δράσεις κατά των φυλετικών αδικιών στις ΗΠΑ. Η λίγκα και οι παίκτες αναμένεται να ανακοινώσουν ένα πλάνο, στο οποίο θα περιλαμβάνεται μία καμπάνια για ανάληψη ευθυνών από την αστυνομία και την εγγραφή των ψηφοφόρων για τις επερχόμενες εκλογές!

Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση των Μπακς να μην αγωνιστούν την Τετάρτη πάρθηκε εξαιτίας της δολοφονίας του Τζέικομπ Μπλέικ, ενός 29χρονου άοπλου αφροαμερικανού, ο οποίος πυροβολήθηκε 7 φορές από την αστυνομία στην Κενόσα του Γουισκόνσιν, μία πόλη 40 μίλια μακριά από το Μιλγουόκι.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ