Βόλος ΝΠΣ: Λάτιν ενίσχυση με Σαλβαδόρ Σάντσες

Ανανεώθηκε:
Σάντσες Βόλος

Ο Βόλος συνεχίζει το μεταγραφικό μπαράζ το φετινό καλοκαίρι! Παίκτης της ομάδας είναι και επίσημα ο Σαλβαδόρ Σάντσες. Ο 25χρονος Αργεντίνος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι αριστεροπόδαρος και έρχεται στην Ελλάδα μετά από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Τσακαρίτα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ:

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Σαλβαδόρ Σάντσες. Ο Σάντσες τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα έχουντας 20 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ολίμπο, Σάνταμαρίνα και Αρσεναλ”.

Σαλβαδόρ Σάντσες: Το Who Is Who

Ο Σαλβαδόρ Σάντσες γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1995 στο Τρες Αλγκαρόμπος της Αργεντινής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Άρσεναλ Σαραντί και το 2015 μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, με την οποία πρόλαβε να κάνει μόλις 5 συμμετοχές. Το 2017 πήρε μεταγραφή στην Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα, όπου έκανε 19 συμμετοχές και το 2018 υπέγραψε με την Ολίμπο (18 συμμετοχές και 1 γκολ). Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 20 φορές με τη φανέλα της Τσακαρίτα. Από τις 62 επαγγελματικές του εμφανίσεις, οι 57 ήταν στη δεύτερη κατηγορίας της Αργεντινής και οι 5 στην SuperLiga της χώρας.