Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Ιωαννίδη

Ανανεώθηκε:
Ιωαννίδης Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα ακόμα μία μεταγραφή για το καλοκαίρι του 2020. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Έλληνας επιθετικός έρχεται για να δώσει λύσεις στο εκτελεστικό κομμάτι του Παναθηναϊκού.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού Φώτη Ιωαννίδη. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή έχει τετραετή διάρκεια.

Ο Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στην Κ20 των Βοιωτών.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και τη σεζόν 2017/18 κατέγραψε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Την περίοδο 2018/19, πέτυχε 3 γκολ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη σεζόν 2019/20, που τερματίστηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας, σκόραρε 5 φορές σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2”

Φωτης Ιωαννίδης: Το Who is Who

O Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και από εκεί μεταπήδησε στις ακαδημίες του Λεβαδειακού. Το 2017 ανέβηκε στην ανδρική ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε 49 συμμετοχές και σκόραρε 8 τέρματα. Αγωνίστηκε 22 φορές στο επίπεδο της Σούπερ Λιγκ 1 πετυχαίνοντας 2 τέρματα με τους Βοιωτούς. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, ενώ διαθέτει τα στοιχεία για να βοηθήσει και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Επιπλέον, αποτελεί μέλος και των “μικρών” εθνικών ομάδων, με στόχο να κληθεί και στη αντρική ομάδα με την παρουσία του στο “τριφύλλι”.