Βόλος ΝΠΣ: Ενίσχυση με Ριένστρα (video)

Ανανεώθηκε:
daan rienstra

Ο Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νταν Ριένστρα. O 27χρονος Ολλανδός μέσος μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ολλανδίας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της θεσσαλικής ομάδας.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Ολλανδού μέσου Ντάαν Ριένστρα.

Ο Ντάαν Ριένστρα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολλανδική Βααλβάικ έχοντας συνολικά 136 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της επίσης Χέρακλες”

Ντάαν Ριένστρα: Το Who is Who

Ο Ντάαν Ριένστρα γεννήθηκε στο Άλκμααρ στις 6 Οκτωβρίου του 1992. Ξεκίνησε την καριέρα του, όπως πολλοί συνάδελφοί του, από τις ακαδημιες του Άγιαξ το 2008. Ένα χρόνο μετά μεταφέρθηκε στις ακαδημίες της Φέγενοορντ και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2010 με την Μερβόγκελς, όπου όμως δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή. Από το 2011 ως το 2013 βρισκόταν στο ρόστερ της Άντο Χέμσερκ, όπου σημείωσε 3 συμμετοχές και το 2013 μεταπήδησε στη Χέρακλες. Εκεί δεν αγωνίστηκε πολύ και το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε το 2015 με τη μεταγραφή του στη Βααλβάϊκ, όπου έκανε 150 συμμετοχές και σκόρε 6 γκολ. Τη σεζόν 2019/2020, η οποία διακόπηκε άδοξα λόγω κορωνοϊού στην Ολλανδία έκανε 21 συμμετοχές με τη Βααλβάικ στην Eredivisie, δίχως να πετύχει γκολ και δεχόμενος 4 κίτρινες κάρτες.