Χορηγός της Μπέτις η Betway

Ανανεώθηκε:
Μπέτις Betway χορηγός

H Betway εξασφάλισε μία νέα συμφωνία με τη Ρεάλ Μπέτις, με την οποία έγινε ο επίσημος χορηγός στη φανέλα του συλλογου.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αυτή τη συμφωνία, η ιστοσελίδα για στοίχημα θα βάλει το λογότυπό της στο μπροστινό μέρος της πρασινό/ασπρης φανέλας της Μπέτις από το ξεκίνημα της σεζόν 2020/2021 της La Liga. 

Ακόμη, η Betway θα επωφεληθεί με επιπρόσθετη έκθεση του brand της με το λογότυπο να τοποθετείται μέσα και έξω από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Ο Άντονι Γουέρκμαν, CEO της Betway δήλωσε: “Η Μπέτις αγωνίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα του κόσμου, όπου έχουμε ήδη μία διευρυμένη παρουσία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι υπογράφοντας συνεργασία με έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της Ισπανίας. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες της Betway στους φιλάθλους και τους πολίτες της Σεβίλλης”.

Ο Ραμόν Αλαρκόν, επιχειρησιακός διευθυντής της Μπέτις συμπλήρωσε: “Αυτή η χορηγική συμφωνία, η οποία είναι ποσοτικά η μεγαλύτερη της ιστορίας μας, αναγνωρίζει τη δουλειά μας, για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Επιπλέον, η συμφωνία είναι με έναν από τους ηγετικούς παράγοντες της βιομηχανιας, ο οποίος φημίζεται για τη σχολαστική συμμόρφωση με τη νομοθεσία”

Η συμφωνία των δύο πλευρών έρχεται σε μία περίοδο που το ισπανικό Υπουργείο Καταναλωτών σκέφεται προτάσεις για να “σκληρήνει” τις ρυθμίσεις για τις στοιχηματικές, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται χορηγικά προγράμματα και διαφημιστικοί χρόνοι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ