Interwetten: Μπόντο Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 12η αγωνιστική της Eliteserien, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τη Στρόμσγκοντσετ (19:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μπόντο Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει για την ώρα η Μπόντο Γκλιμτ, όπου και μετράει δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν φιλοξενήθηκε από τη Στάμπαεκ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Παρότι προηγήθηκε με τα τέρματα των Σάλτνες (12′) και Γιούνκερ (18′), στην πορεία όμως δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα (23′, 61′). Στα 15 τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Επικράτησε και στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Στρόμσγκοντσετ, μετά από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Μόλντε (0-4 εντός) και Βαλερένγκα (2-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Πέντερσεν υποδέχθηκε τη Μπραν, της οποίας επικράτησε με 3-1. Οι Τενίστε (αυτ. 8′), Μάουα (54′) και Μόλβαγκααρντ (90’+3) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν τη νίκη, παρότι στο 72′ δέχθηκε προσωρινά τη μείωση του σκορ. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπόντο Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις