Bet365: Στάμπαεκ – Μπόντο Γκλιμτ με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 11η αγωνιστική της Eliteserien, η Στάμπαεκ υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ (19:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Στάμπαεκ – Μπόντο Γκλιμτ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Στάμπαεκ, όπου και μετράει δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιαν Γιόνσον φιλοξενήθηκε από τη Σταρτ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Goal/Goal. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Το απόλυτο έχει η Μπόντο Γκλιμτ στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και μετράει δέκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν υποδέχθηκε τη Μόλντε, της οποίας επικράτησε με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Μπεργκ (25′), Γιούνκερ (65′) και Χάουγκε (71′). Στα 14 τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Πέντε νίκες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στάμπαεκ – Μπόντο Γκλιμτ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις