Betshop: Συναρπαστικά στοιχήματα στο Γκέτεμποργκ – Μάλμε

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Για τον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ αντιμετωπίζει τη Μάλμε (18:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 489+ αγορές!

Γκέτεμποργκ – Μάλμε στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Γκέτεμποργκ, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Την Κυριακή, η ομάδα του Πόγια Άσμπαγκι φιλοξενήθηκε από τη Χάκεν, για την Allsvenskan, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Goal/Goal. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε την Έλφσμποργκ με 0-1, στην παράταση.

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μάλμε, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την Κυριακή, η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον φιλοξενήθηκε από τη Σίριους, για την Allsvenskan, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 2-5. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (πεν. 18′, 56′), ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τους Άντερσον (αυτ. 51′) και Τοϊβόνεν (65′), για να επικρατήσει εν τέλει με τα τέρματα των Τελέν (85′), Μπεργκέ (90′) και Ρικς (90’+4). Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε τη Μιάλμπι στα πέναλτι.

Γκέτεμποργκ – Μάλμε στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop