Interwetten: Μαρίτιμο – Μπενφίκα με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 29η αγωνιστική στην Primeira Liga, η Μαρίτιμο υποδέχεται τη Μπενφίκα (20:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μαρίτιμο – Μπενφίκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μαρίτιμο, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στη Ζιλ Βιθέντε (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Γκόμες φιλοξενήθηκε από την Πορτιμονένσε, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο Ροντρίγκο Πίντο σημείωσε και τα δυο τέρματα της (52′, 90’+4), μειώνοντας σε 2-1 και 3-2, αντίστοιχα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Την πρώτη της ήττα, μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μπενφίκα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρούνο Λάζε υποδέχθηκε την Σάντα Κλάρα, από την οποία και ηττήθηκε με 3-4. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ράφα Σίλβα (50′), ενώ πήρε προβάδισμα και με 3-2, χάρη στα τέρματα του Κάρλος Βινίσιους (63′, 65′). Στα τρία τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5. Έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μαρίτιμο – Μπενφίκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις