Ειδικά στοιχήματα για την Premier League

Ανανεώθηκε:
Stoiximan

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που οι ομάδες της Premier League έδωσαν για τελευταία φορά κάποιο αγώνα. Μετά τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, η ομοσπονδία αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (17/05). Εννέα αγωνιστικές μένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και το Stoiximan έχει βγάλει ήδη στην αγορά αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Ειδικά στοιχήματα για την Premier League
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά ομάδων

Μια από τις αγορές που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι αυτή ηια το ποια ομάδα είναι ικανή να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Τον πρώτο λόγο στη σχετική λίστα έχει η Μάντσεστερ Σίτι, με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λίβερπουλ να ακολουθεί, ενώ τρίτο φαβορί είναι η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ. Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε την Τσέλσι, ενώ την πεντάδα “κλείνει” η Λέστερ, για να ακολουθήσουν από εκεί και πέρα οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουλβς.΄Άραγε θα καταφέρει μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λέστερ, Γουλβς, Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ να παραμείνει αήττητη στο υπόλοιπο της σεζόν;

Μια ακόμη κατηγορία που η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτο φαβορί, είναι και αυτή για τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση. Οι “πολίτες” μπορεί να απέχουν 25 πόντους από την κορυφή και τη Λίβερπουλ, είναι ωστόσο η πιο παραγωγική ομάδα στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, με 68 τέρματα στο ενεργητικό τους. Δυο λιγότερα έχει σημειώσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία είναι δεύτερη στη σχετική αγορά, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ακολοθούν στην τρίτη και τη τέταρτη θέση, αντίστοιχα. Βέβαια υπάρχει και η αγορά για την ομάδα που θα σημειώσει τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση. Εδώ, ως πρώτο φαβορί δίνεται η Νιουκάστλ, η οποία διαθέτει τη χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα, ενώ λίγο πιο πίσω από τις “καρακάξες” είναι η Κρίσταλ Πάλας. Τρίτο φαβορί είναι η Μπέρνλι, με τις Μπόρνμουθ και Νόριτς να ακολουθούν και να “κλείνουν” την πεντάδα.

Ειδικά παικτών

Εκτός όμως από τα ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες, μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα στοιχήματα και για τους παίκτες. Η αγορά με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι φυσικά η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πρώτο φαβορί γι αυτόν τον τίτλο δεν είναι άλλος από τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σκοράρει 16 φορές σε ισάριθμες αγωνιστικές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγο πιο πίσω του και κύριος ανταγωνιστής του, είναι ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, οποίος μετράει έντεκα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, τρίτο φαβορί είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ ακόμη πιο πίσω και στην τέταρτη θέση είναι ο Βραζιλιάνος φορ της Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ειδικά στοιχήματα για την Premier League
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.