Ξάνθη – Ατρόμητος: Και πάλι… αναβολή!

Ανανεώθηκε:
Ξάνθη Ατρόμητος

Ο αγώνας Ξάνθη – Ατρόμητος ήταν σε… τεντωμένο σχοινί. Η διεξαγωγή του είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο. Ωστόσο, το ματς αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, και μετατέθηκε για την Κυριακή. Τελικά, δεν θα συμβεί ούτε αυτό. Το… στοίχημα χάθηκε, και το παιχνίδι αναβλήθηκε ξανά μέχρι νεωτέρας.

Ο Ατρόμητος είχε ενημερώσει από χθες για αυτήν την εξέλιξη. Πλέον, η απόφαση είναι επίσημη, με την αρμόδια επιτροπή να εκδίδει ανακοίνωση. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην πάρουν το ρίσκο και το ματς δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή. Αντίθετα, θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν οι υγειονομικές αρχές θα έχουν στα χέρια τους όλα τα αποτελέσματα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Νόμιμα και με ασφάλεια | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης».

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ