Μαρίτιμο – Σετούμπαλ στην Betshop με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία επιστρέφει, με την Μαρίτιμο να υποδέχεται τη Σετούμπαλ (04/06, 20:00) και την Betshop να προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών.

Η Μαρίτιμο έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή με τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες, μάλιστα, κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Με την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι μόλις πέντε βαθμοί, μόνο σίγουρη δεν μπορεί να αισθάνεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μαρίτιμο – Σετούμπαλ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σετούμπαλ, από την πλευρά της, είναι πιο άνετη με τους 28 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει. Προέρχεται, βέβαια, και αυτή, από σερί αγώνων χωρίς νίκη. Πιο συγκεκριμένα, στα έξι πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα μετρά τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Σε επίπεδο αποδόσεων, η Μαρίτιμο είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ το Under έχει το προβάδισμα έναντι του Over, όπως και το No Goal σε σύγκριση με το Goal / Goal. Στην Betshop πέρα από τις βασικές αγορές, θα βρείτε πλήθος επιλογών, όπως αγορές για κόρνερ, κάρτες και ασιατικά χάντικαπ, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming*.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις