*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν 3-3

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι και πέντε αλλαγές σε τρία σημεία των αναμετρήσεων.

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Πάντερμπορν με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Πάντερμπορν με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Πάντερμπορν αναδείχθηκε ισόπαλη με Φορτούνα Ντίσελντορφ (0-0 εκτός), Χόφενχαϊμ (1-1 εντός) και Άουγκσμπουργκ (0-0 εκτός), παραμένοντας στην τελευταία θέση και στο -8 από την 16η που οδηγεί στα πλέι άουτ. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 25 Ιανουαρίου για να βρούμε την τελευταία νίκη που πανηγύρισε επί της Φράιμπουργκ (2-0 εκτός), στις επόμενες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Σήμερα θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, η οποία γνώρισε την ήττα στο Klassiker από την Μπάγερν Μονάχου. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε στην “Benteler Arena” έχει απολογισμό 0-1-4 (σ.σ. GG & over 2,5 στις τέσσερις). “Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για την ποιότητα της Ντόρτμουντ, πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Γερμανία”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μπάουμγκαρτ.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ Στατιστικά

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*GG & over 2,5 στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από οχτώ χρόνια έχασε την Τρίτη η Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο μεταξύ τους Klassiker. Το συγκρότημα του Φαβρ παρουσίασε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και την τελική πάσα, δημιουργώντας λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων στην κορυφαία μάχη της σεζόν. Βέβαια, μπορεί να διαμαρτύρεται για ένα ξεκάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 58′, όταν ο Χόλαντ έκανε το σουτ και ο Μπόατενγκ (όντας πεσμένος στο έδαφος) άπλωσε το δεξί του χέρι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φάση δεν εξετάστηκε από το VAR! Οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στο -7 από την κορυφή έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί αν αναλογιστούμε τη δυναμική και την εμπειρία των Βαυαρών. Σύμφωνα με την Bild ο Λουσιέν Φαβρ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, την ώρα που ως υποψήφιος αντικαταστάτης του εμφανίζεται ο Νίκο Κόβατς. Χωρίς τους Νταχούντ και Χόλαντ θα παραταχθουν οι “κιτρινόμαυροι” κόντρα στην Πάντερμπορν.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ του ντέρμπι σημείωσε ο Κίμιχ με λόμπα, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Στατιστικά

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στο στοίχημα τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.