Betshop: Συναρπαστικά στοιχήματα στο Στουτγκάρδη – Αμβούργο

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Στουτγκάρδη αντιμετωπίζει το Αμβούργο (21:30), για την 28η αγωνιστική στη 2. Bundesliga, και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 550+ αγορές!

Στουτγκάρδη – Αμβούργο στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Στουτγκάρδη, με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Χολστάιν Κίελ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, με τους Νικολάς Γκονζάλεζ (59′) και Βαμανγκιτούκα (86′) να σημειώσουν τα τέρματα της. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στις δέκα νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Εδώ και τρεις αναμετρήσεις, το Αμβούργο παραμένει αήττητο, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την Αρμίνια Μπίλεφελντ, με την οποία “κόλλησε” στο μηδέν. Δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, μετά και από εκείνη με τη Γκρόιτερ Φιρθ (2-2 εκτός). Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στις τρεις νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στουτγκάρδη – Αμβούργο στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop