Bet365: Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στη Bundesliga, η Χέρτα φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου (21:30), και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη Χέρτα Βερολίνου, μετά από τρεις αναμετρήσεις, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μπρούνο Λαμπαντία φιλοξενήθηκε από τη Χόφενχαϊμ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-3. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Ακπογκούμα (αυτ. 58′), Ιμπίσεβιτς (60′) και Ματέους Κούνια (74′) της χάρισαν και το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Over 2.5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης σε τρεις αναμετρήσεις η Ουνιόν Βερολίνου, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ουρς Φίσερ φιλοξένησε τη Μπάγερν Μονάχου, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-2. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 40′, δεχόμενη ένα δεύτερο τέρμα στο 80ο λεπτό. Σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις