Στο επίκεντρο το Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (17/05) φοράει τα… καλά του. Η Bundesliga είναι και πάλι εδώ και κλέβει την παράσταση. Εννοείται, πως δράση υπάρχει και αλλού, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να ανεβαίνει στα ύψη σιγά σιγά μετά από καιρό. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Θα ξεκινήσουμε με την πτώση των αποδόσεων και το παιχνίδι Κρουμκάσι – Ναφτάν, εκεί όπου ο άσσος άνοιξε στο 1.99 και πλέον παίζεται στο 1.91, ενώ πτώση υπάρχει και στον άσσο της Μπελσίνα κόντρα στη Βίτεμπσκ, με το σημείο να προσφέρεται αρχικά στο 2,82 και πλέον να δίνεται στο 2,60. Τέλος, μεγάλη πτώση υπάρχει και στον άσσο της Ντινάμο Μινσκ, καθώς άνοιξε στο 2,03 και πλέον δίνεται στο 1.66.

Τζίροι στοιχήματος

Όσον αφορά τους τζίρους τώρα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το παιχνίδι Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου με τζίρο 427.391€, ακολουθεί το Κολωνία – Μάιντς με τζίρο 188,134€, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η αναμέτρηση Σουγόν – Ουλσάν με συνολικό παιχνίδι 66,218€.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα