Ο Τζόκοβιτς, η σύζυγός του και οι θεωρίες συνωμοσίας!

Ανανεώθηκε:
tzokovits koronoios

Κανονικά, τέτοια περίοδο το στοίχημα στο τένις θα είχε ως επίκεντρο μια μεγάλη διοργάνωση. Γενικά, ο κόσμος του αθλήματος θα στρεφόταν στις επιδόσεις των αθλητών εντός των courts. Τώρα όμως, όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τις… περίεργες απόψεις του σχετικά με τον κορωνοϊό. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο σπουδαίος τενίστας απασχολεί την κοινή γνώμη για λόγους εκτός αθλητισμού. Είναι και η σύζυγός του όμως που ήρθε στο προσκήνιο αυτόν τον καιρό, για τον ίδιο λόγο.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόσφατα, ο Τζόκοβιτς συμμετείχε σε μια τηλεδιάσκεψη με άλλους Σέρβους αθλητές. Εκεί λοιπόν, έκανε γνωστό πως είναι ενάντια στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, εφόσον αυτό κυκλοφορήσει. Χαρακτηριστικά είπε:

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να με αναγκάσει κάποιος να εμβολιαστώ για να μπορώ να ταξιδεύω. Αλλά τι θα συμβεί αν γίνει υποχρεωτικό; Τότε θα πρέπει να αποφασίσω.»

Φυσικά, ο Σέρβος τενίστας είχε εκφραστεί και στο παρελθόν κατά των εμβολίων. Τώρα έγινε και… συγκεκριμένος. Επιπλέον, έχει πει πως πιστεύει στην τηλεπάθεια και την τηλεκινησία! Ο Guardian μάλιστα, ανήρτησε δημοσίευμα με τις εν λόγω απόψεις και δηλώσεις του Τζόκοβιτς συγκεντρωμένες. Μέσα σε αυτές είναι και η αντίθεσή του με τις χειρουργικές επεμβάσεις, αφού στηρίζει τις εναλλακτικές θεραπείες. Το 2017 υπήρχε και η σχετική διαμάχη με τον Αντρέ Αγκάσι, με αφορμή ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Τζόκοβιτς στον αγκώνα.

Ο 32χρονος αθλητής συνηθίζει να αφιερώνει αρκετό χρόνο σε μονολόγους του, κυρίως μετά το τέλος των αγώνων. Ωστόσο, τότε μιλάει κατά κύριο λόγο για το τένις. Τώρα, εκφράζεται για τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του για την την τηλεκινησία και την τηλεπάθεια. Τις χαρακτήρισε μάλιστα «δώρα από αυτήν την ανώτερη πηγή, τον θεό, που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε την ανώτερη δύναμη και τάξη στον εαυτό μας». Μάλιστα, είχε προσλάβει άνθρωπο που υποστηρίζει ότι του έμαθε για την τηλεπάθεια με διάφορες τεχνικές, όπως οι μεγάλες αγκαλιές!

Στο ίδιο μοτίβο και η Γιελένα

Είναι όμως και η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, η Γιελένα, που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις της. Πριν λίγο καιρό κοινοποίησε ένα βίντεο που είχε γίνει viral, σχετικά με τον κορωνοϊό. Εκεί, ο ιός συνδεόταν με το 5G! Να σημειωθεί, πως το βίντεο έχει χαρακττηριστεί «ψευδής πληροφορία» από το ίδιο το Instagram. Όμως η Γιελένα συνεχίζει να το ανεβάζει στα social media.

Το βασικό θέμα έγκειται στο γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς και η σύζυγός του είναι δημόσια πρόσωπα. Οι απόψεις τους δηλαδή αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, καθώς είναι από τους πιο διάσημους ανθρώπους στη Σερβία και σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ειδικά, είναι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης αυτήν τη στιγμή, και αυτά που λέει δημοσίως ομολογουμένως κινούν την περιέργεια.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ