UFC: Ο Ντέινα Γουάιτ σχεδιάζει το UFC 249 σε ιδιωτικό νησί!

Ανανεώθηκε:
Γουάιτ ufc

O πρόεδρος του UFC, Ντέινα Γουάιτ, ο οποίος έχει δεχθεί κριτική για το γεγονός ότι προσπαθεί να προσωρήσει το επόμενο event εν μέσω πανδημίας, δήλωσε ότι σχεδιάζει να διοργανώσει τις μάχες της 18ης Απριλίου σε ένα ιδιωτικό νησί! Το Betarades.gr θα είναι παρών στο event με αναλύσεις και προτάσεις για το στοίχημα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι αθλητικές λίγκες σε όλο τον πλανήτη έχουν διακόψει τη δράση λόγω του κορωνοϊού, ο Γουάιτ επιμένει ότι επιθυμεί το UFC 249 να διεξαχθεί κανονικά στις 18 Απριλίου. Το event ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη με τον Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να υπερασπίζεται τον Lightweight τίτλο του στο main event, ωστόσο ο Ρώσος πρωταθλητής δήλωσε ότι αδυνατεί να φύγει από την καραντίνα της χώρας του, καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω των απαγορεύσεων στα αεροδρόμια. Ο Τόνι Φέργκιουσον που ήταν ο challenger στη συγκεκριμένη μάχη αναμένεται πλέον να αντιμετωπίσει τον Τζάστιν Γκέιτσι για τον προσωρινό τίτλο.

Ο Γουάιτ δήλωσε πως η διεξαγωγή του event σε ένα ιδιωτικό νησί θα βοηθήσει τους αθλητές που έχουν πρόβλημα να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

“Ένα θα σας πω, είμαι τόσο κοντά στο να πετύχω το deal. Το μέρος που πρόκειται να γίνει το UFC249 στις 18 Απρίλη, το έχω κλείσει για δύο μήνες, οπότε εκεί θα συνεχίσουν να διεξάγονται οι μάχες. Έχω εξασφαλίσει το νησί. Οι εγκαταστάσεις χτίζονται αυτή τη στιγμή. Θα διοργανώσουμε όλες τις διεθνείς μάχες σε αυτό το νησί. Το UFC επιστρέφει, διεθνώς και στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Γουάιτ.

Δεν θα υπάρχει κοινό που θα παρακολουθήσει δια ζώσης το event και ο Γουάιτ δεν αποκάλυψε το όνομα του νησιού. “Η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών και όλων των εμπλεκομένων είναι το πρώτο που με απασχολεί, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Προφανώς αυτή η κατάσταση έχει κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και ακόμη περισσότερα για να εξασφαλίσουμε την υγεία όλων. Πάντα το κάνουμε αυτό, απλά τώρα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του UFC.

Το πλάνο του Γουάιτ μοιάζει με αυτό της NRL , της λίγκας του Αυστραλιανού Ράγκμπι, η οποία σχεδιάζει να φιλοξενήσει το υπόλοιπο της σεζόν της σε ένα νησί 40 χιλιόμετρα από την ακτή του Κουίνσλαντ.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ