Euro 2020: Οι χορηγοί πιέζουν για τη διατήρηση του λογότυπου!

Ανανεώθηκε:
γιούρο 2020 αναβολ'η

Έντονες πιέσεις, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δέχεται η UEFA για να μην προχωρήσει σε αλλαγή του λογότυπου μετά την μετάθεση του Euro 2020 για το καλοκαίρι του 2021, λόγω της πανδημίας.  Η αναβολή αυτή βέβαια “πλήγωσε” σημαντικά το πάμε στοίχημα και όλους τους φιλάθλους που περίμεναν καρτερικά τη μεγάλη διοργάνωση.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους New York Times, η UEFA καλείται από τους σπόνσορες της διοργάνωσης να διατηρήσει το “2020” στα λογότυπά της, δηλαδή η διοργάνωση να διατηρήσει τον τίτλο “Euro 2020”, παρότι θα διεξαχθεί το 2021.

Η UEFA σε ποστάρισμά της στο Twitter (το διέγραψε λίγο μετά) είχε αναφέρει πως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διατηρήσει τον τίτλο του EURO 2020, όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Ο λόγος είναι φυσικά τα προϊόντα που έχουν ήδη δημιουργήσει οι χορηγοί με το υπάρχον λογότυπο και μία αλλαγή στο όνομα θα ήταν κοστοβόρα για τους χορηγούς που θα έπρεπε να επανακυκλοφορήσουν τα προϊόντα τους με νέα ονομασία. Έχουν πραγματοποιήθεί επενδύσεις εκατομμυρίων σε κάθε λογής προωθητικά προϊόντα με το λογότυπο Euro 2020 και μία αλλαγή στο όνομα θα είναι ασύμφορη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια επίσημη απόφαση, όμως οι πιέσεις είναι έντονες και το πιθανότερο σενάριο μοιάζει να είναι η διατήρηση του υπάρχοντος λογότυπου.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ