Bet365: Γουλβς – Εσπανιόλ με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στα πλαίσια της φάσης των “32” για το Europa League, η Γουλβς υποδέχεται την Εσπανιόλ (22:00), και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Γουλβς – Εσπανιόλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Γουλβς, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την Παρασκευή, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο υποδέχθηκε τη Λέστερ, για την Premier League, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Under 2.5. Εννέα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, τη φετινή σεζόν, αγνοώντας τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-3-1).

Αήττητη παραμένει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Εσπανιόλ, μετά και τη νίκη επί της Μαγιόρκα (1-0 εντός). Την Κυριακή, η ομάδα του Αμπελάρδο φιλοξενήθηκε από τη Σεβίλλη, για τη La Liga, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Βρέθηκε πίσω στο 15′ και παρότι έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Εμπάρδα (35′) και Βου Λέι (50′), δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Goal/Goal. Εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός, τη φετινή σεζόν, αγνοώντας το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-2).

Γουλβς – Εσπανιόλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις