Interwetten: Ρέιντζερς – Μπράγκα με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για τη φάση των “32” στο Europa League, η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Μπράγκα (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ρέιντζερς – Μπράγκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ρέιντζερς, μετά και την ήττα που υπέστη από την Κιλμάρνοκ (2-1 εκτός). Την Κυριακή, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ υποδέχθηκε τη Λίβινγκστον, για την Premiership, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Άρφιλντ στο 59ο λεπτό, στάθηκε αρεκτό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5. Δεκαεννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στη φετινή σεζόν, μένοντας αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (6-2-0).

Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Μπράγκα, μετρώντας εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Το Σάββατο, η ομάδα του Μίκαελ Σεκέιρα φιλοξενήθηκε από τη Μπενφίκα, για τη Liga NOS, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που σημείωσε ο Ζοάο Παλίνια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στάθηκε αρεκτό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Στα οκτώ από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5. Δεκατρείς νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στη φετινή σεζόν, έχοντας επικρατήσεις στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ρέιντζερς – Μπράγκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten και την interwetten mobile μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις