*17η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ Τζετς 0-1

*Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο μεταξύ τους.

Νιουκάστλ Τζετς – Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αυστραλίας

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι Νιουκάστλ Τζετς έχασε και από την Γουέλινγκτον Φίνιξ με 2-1, γνωρίζοντας τέταρτη σερί ήττα, έβδομη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που δεν έχει νίκη. Συγκεκριμένα, έχει φτάσει 62 μέρες χωρίς νίκη!

Φυσιολογικά βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας. Και δεν είναι καν σε απόσταση βολής από την προτελευταία, στο -4 συγκεκριμένα, ενώ είναι πάρα πολύ πίσω, στο -11 για την ακρίβεια, από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την κατάκτηση του τίτλου.

Τραυματίας είναι ο Χούλαχαν (ΜΕ) που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, αλλά έγινε γνωστό πως σε περίπου ενάμισι μήνα θα μπορεί να παίξει, ενώ χτύπησαν και θα απουσιάσουν και ο γκολκίπερ Μος που έχασε τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ο Τζάκσον (ΑΜ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Οι Νιουκάστλ Τζετς έχασαν με 2-1 εκτός έδρας από την Γουέλινγκτον Φίνιξ, σε έναν αγώνα που πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν, πριν δεχθούν το πρώτο τέρμα από τον Σοτίριο στο 53’. Και παρόλο που εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισαν με τον Αρόγιο στο 66’, η χαρά τους κράτησε μόνο τρία λεπτά, πριν δεχθούν δεύτερο γκολ από τον Νταβίλα στο 69ο λεπτό.

Νιουκάστλ Τζετς Στατιστικά

*Οι τρεις τελευταίοι αγώνες τους είχαν 2-3 γκολ, όπως και οι πέντε από τους έξι στο γήπεδο τους.

*Εχει 4/6 G/G εντός έδρας.

Banner

ΓΟΥΕΣΤΕΡN ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε με 3-4 εντός έδρας από την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, χάνοντας για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια όπου έχει και μία νίκη. Τουλάχιστον παραμένει στην έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την κατάκτηση του τίτλου, αν και σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την ομάδα που βρίσκεται πίσω της.

Παραμένουν εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Ντελιάνοφ (ΤΕ) που δεν έχει παίξει φέτος, πιο πρόσφατα χτύπησαν σχετικά σοβαρά και οι αμυντικοί Χάμιλ, Κάρβερ που απουσιάζουν επίσης, ενώ τραυματίστηκε και λείπει και ο αμυντικός Βούγιτσα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε με 3-4 εντός έδρας από την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, σε έναν αγώνα που όπως καταδεικνύει και το σκορ ήταν ανοιχτός και με πλούσιο θέαμα. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μιλέουσνιτς στο 9’, αλλά ισοφάρισε γρήγορα με τον Μπερίσα (12’). Εξίσου γρήγορα όμως δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα από τους Μιλέουσνιτς (15’), ΜακΓκρι (18’) και βρέθηκε να χάνει με 1-3, πριν μειώσει εκ νέου με τον Μπερίσα στο 43ο λεπτό. Και παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντιαμάντι στο 54’, πιέζοντας και για να πάρει τη νίκη, τελικά ηττήθηκε χάρη σε ένα γκολ του Κωνσταντόπουλου στο 79ο λεπτό.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5.

*Εχει 4/6 under 2,5 εκτός έδρας.