Interwetten: Λας Πάλμας – Σαραγόσα με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 23η αγωνιστική της Segunda División, η Λας Πάλμας υποδέχεται τη Σαραγόσα (22:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Λας Πάλμας – Σαραγόσα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Λας Πάλμας, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πέπε Μελ φιλοξενήθηκε από τη Φουενλαμπράδα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1 εντός). Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (2-2-0).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σαραγόσα, μετά και την ήττα που υπέστη στην έδρα της Ουέσκα (2-1). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ υποδέχθηκε τη Χιχόν, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με το τέρμα του Ραούλ Γκούτι, με τον Σουάρες να διαμορφώνει στο 59′ το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώθηκε 2-3 Goals. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-0-1).

Λας Πάλμας – Σαραγόσα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten