Betshop: Συναρπαστικά στοιχήματα στο Λέστερ – Άστον Βίλα

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Για τα ημιτελικά του League Cup, η Λέστερ υποδέχεται την Άστον Βίλα (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 540+ αγορές!

Λέστερ – Άστον Βίλα στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Λέστερ, μετά και από εκείνες επί των Γουέστ Χαμ (1-2 εκτός) και Νιουκάστλ (0-3 εκτός), στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς υποδέχθηκε τη Γουίγκαν, για τον τρίτο γύρο του FA Cup, της οποίας και επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Πιρς στο 19ο λεπτό, με τον Μπαρνς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά πριν από την ανάπαυλα. Στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Άστον Βίλα, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Μπέρνλι (1-2 εκτός), στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο, η ομάδα του Ντιν Σμιθ φιλοξενήθηκε από τη Φούλαμ, για τον τρίτο γύρο του FA Cup, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1 και έμεινε εκτός συνέχειας. Βρέθηκε πίσω στο 54′ και παρότι ισοφάρισε προσωρινά στο 63′ με τον Ελ Γκαζί, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, έντεκα λεπτά αργότερα, για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και εννέα ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-4).

Λέστερ – Άστον Βίλα στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop