Παναιτωλικός: Επέστρεψε ο Κέβιν Γκαρθία!

Ανανεώθηκε:
kevin garcia panaitolikos

Ο Παναιτωλικός έκανε ξανά δικό του έναν… παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Κέβιν Γκαρθία που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στα «Καναρίνια». Το συμβόλαιο του Ισπαανού είναι διάρκειας έξι μηνών. 

Να σημειωθεί, πως ο Γκαρθία είχε φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού και τη διετία 2014-2016. Ο 30χρονος αριστερός μπακ έφυγε από το Αγρίνιο πριν από 3,5 χρόνια. Μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα αγωνίστηκε σε τέσσερις ομάδες της χώρας του. Συγκεκριμένα, πέρασε από την Οσπιταλέτ, την Γκουιχουέλο, την Μπούργος και την Μούρθια. Τις περισσότερες συμμετοχές βέβαια, τις έκανε με την Γκουιχουέλο. Ο Παναιτωλικός ήθελε να ενισχύσει και τα δύο άκρα της άμυνάς του. Έτσι, στα δεξιά απέκτησε τον Μανώλη Τζανακάκη και στα αριστερά τον Κέβιν Γκαρθία. Με τον τρόπο αυτό, οι Αγρινιώτες φιλοδοξούν να καλύψουν τα κενά τους και να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις, μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο.

Κέβιν Γκαρθία: To Who Is Who

Ο Κέβιν Γκαρθία είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989, στην Πεγκουέρα της Ισπανίας. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2010, στη Μαγιόρκα. Είχε προηγηθεί η πορεία του στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Γκαρθία, εκτός Ισπανίας. Έκατσε για δύο χρόνια στο Αγρίνιο και κατάφερε να αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας με την απόδοσή του. Από το 2016 μέχρι το 2019, ο Ισπανός επέστρεψε στη χώρα του και έπαιξε στους τέσσερις συλλόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ήταν ενεργός, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τη Ρεάλ Μούρθια. Έτσι, πήρε την απόφαση να υπογράψει ξανά στον Παναιτωλικό, για να βοηθήσει τους Αγρινιώτες να σώσουν την κατηγορία.