17η Αγωνιστική

*Over 2.5 τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Πρώτος γύρος: Πογκόν – Άρκα Γκντίνια 2-0

Άρκα – Πογκόν στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΑΡΚΑ ΓΚΝΤΙΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει σωστά στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα, με την Άρκα γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τη Γιαγκελόνια εκτός έδρας. Έδωσε βάση στα μετόπισθεν, προσπάθησε να “κλέψει” τον βαθμό, “λύγισε” ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο στην πίεση που δέχθηκε. Ένα αποτέλεσμα που υπήρχε στο πρόγραμμα της, η ομάδα του Ρόγκιτς δεν κατάφερε να “χτίσει” στη νίκη επί της Βίσλα Κρακοβίας (0-1), που είναι η μοναδική στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

Παραμένει σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και στη 14η θέση, είναι χαρακτηριστικό πως έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις τρεις νίκες μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών, έχοντας απολογισμό 3-4-9. Αγωνίζεται υπό πίεση και υποδέχεται την Πογκόν σε ένα παιχνίδι “must win”, στην έδρα της αγνοεί φέτος τη νίκη στα 6/7 τελευταία ματς για την Εκστρακλάσα (1-4-2). Όσο για σήμερα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σαμάνες, Μάριτς και Κοπτσίνσκι.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 2-0 από τη Γιαγκελόνια γνώρισε η Άρκα. Προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, το πέτυχε στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια. Πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 66′, ενώ στο 84′ ο Νταντς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Άρκα Γκντίνια Στατιστικά

*N/G & Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας ματς (δες το στην Goalbet).

Banner

ΠΟΓΚΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με ανεβασμένη διάθεση επέστρεψε από την κορυφή η Πογκόν, που ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας, επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της και “έπιασε” κορυφή. Με σοβαρή εμφάνιση η ομάδα του Ρούνιαϊτς πήρε το αποτέλεσμα ψυχολογίας που έψαχνε και πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, καθώς προηγήθηκε αυτή επί της Λέχια (0-1). Παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, (9-4-3) ο απολογισμός της μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών. Από τις σταθερότερες ομάδες της κατηγορίας, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή. Εμφανίζεται ισχυρή εκτός έδρας, 5-2-1 ο απολογισμός της στις οκτώ φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα. Όσο για σήμερα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μάλετς και Ντρίγκας.

Προηγούμενο ματς: Με 3-1 επικράτησε της Λέγκια Βαρσοβίας η Πογκόν. Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό από τις δυο ομάδες, η Πογκόν προηγήθηκε στο 37′ με τον Μπούκσα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0. Μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπιριντόνοβιτς στο 67′ έκανε το 2-0, ενώ στο 74′ ο Μπούκσα με πέναλτι έκανε το 3-0. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Πογκόν Στατιστικά

*Under 2.5 τα 9/13 τελευταία παιχνίδια της.

*N/G & Under 2.5 τα 4/6 τελευταία ματς.