13η αγωνιστική.

*Goal/Goal ήρθαν οι τρεις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα.

Κλερμόν – Λε Μαν στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΚΛΕΡΜΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Κλερμόν, περνώντας νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Γκινγκάμπ. Άκρως αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε νωρίς δύο γκολ, διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της, με τη μείωση στο φινάλε να μην την αγχώνει καθόλου.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κλερμόν, μετά από δύο διαδοχικές ήττες από τις Σοσό (4-0) και Ροντέ (0-1), ανέβηκε σημαντικά στη βαθμολογία και επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, προκειμένου να’ ανέβει στις θέσεις των πλέι οφ. Εντός έδρας μετράει απολογισμό 1-3-2 με επιμέρους σκορ 7-7, αγνοεί τη νίκη στα πέντε πρόσφατα (0-3-2). Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο Αλεβινά (Επιθετικός, 8, 1), συμπλήρωσε κάρτες ο πρώτος σκόρερ Γκρμπιτς (Επιθετικός, 12, 8), συνεχίζει τραυματίας ο Φοζό (Αμυντικός, 7, 0). Επιστρέφει ο Αλμπέρ (Αμυντικός, 2, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Γκινγκάμπ. Εκπληκτική και άκρως παραγωγική στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μπερτομιέ στο 22’ (0-1), διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γκριμπτς στο 29’ (0-2) και θα μπορούσε να φθάσει και σε τρίτο τέρμα πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, κράτησε για αρκετή ώρα καθαρή την εστία της και η μείωση στις καθυστερήσεις δεν ήταν αρκετή για να της στερήσει τη νίκη.

Κλερμόν Στατιστικά

*Under 2.5 τα 11/18 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στη Bwin).

*Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα 11/19 τελευταία παιχνίδια.

*N/G τα 5/7 πρόσφατα παιχνίδια.

Banner

ΛΕ ΜΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τον παράγοντα έδρα αξιοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Λε Μαν, επικρατώντας δύσκολα 1-0 της Νιόρ. Έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε, και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως το φινάλε.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Λε Μαν, μετά την ήττα από την Τρουά (2-1),  είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει φέρει ακόμα «Χ» (3-0-9), παραμένοντας στις επικίνδυνες θέσεις με 9 βαθμούς. Διαθέτει επίσης την χειρότερη άμυνα με 23 γκολ. Αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από την έδρα της, σε πέντε εξόδους μετράει ισάριθμες ήττες, σε όλες δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω.

Εξέτισε ο Μουσιτί – Οκό (Επιθετικός, 12, 1), συνεχίζουν τραυματίες οι Λεβέκ (Αμυντικός, 4, 0), Μαζίζ (Μέσος, 5, 1), Μανζαλά (Μέσος, 5, 0), Βινσέν (Μέσος, 10, 0) και Τουράμ (Τερματοφύλακας, 8), νέα απώλειες οι Έιμς (Τερματοφύλακας, 4) και Βαρντέν (Αμυντικός, 7, 0). Επανέρχεται ο Καντέ (Επιθετικός, 4, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 κόντρα στη Νις για το Λιγκ Καπ. Ανοικτό παιχνίδι στο ξεκίνημα, προηγήθηκε στο 3′ (1-0), διπλασίασε τα τέρματά της στο 13′ (2-0), δέχθηκε τη μείωση με πέναλτι στο 15′ (1-0), άμεσα έκανε το 3-1 στο 16′, για να δεχθεί εκ νέου τη μείωση στο 20′ (3-2). Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος και πήρε την πρόκριση.

Λε Μαν Στατιστικά

*Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα 9/15 πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 10/13 πρόσφατα παιχνίδια.

*Δέχθηκε από δύο γκολ ακριβώς στα 9/12 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.