11η αγωνιστική.

*Under 2.5 ήρθαν οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα.

Τρουά – Λε Μαν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΡΟΥΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε τεράστια ανάγκη τη διακοπή η Τρουά, η οποία έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Παρί εκτός έδρας. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 5’ (0-1 με αυτογκόλ), κινδύνεψε σοβαρά με δεύτερο τέρμα (χαμένο πέναλτι στο 26’) και στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε ελαφρώς την απόδοσή της, είχε 2-3 καλές στιγμές να φθάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Τρουά, έπειτα απ’ αυτή που προηγήθηκε από την Ορλεάν (1-2), μαζί με την Χάβρη μοιράζεται την 5η θέση στους 16 βαθμούς, στο -4 από την απευθείας άνοδο. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην έδρα της, μετράει απολογισμό 2-0-3 με 7-7 τέρματα, όλα αυτά τα παιχνίδια συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ. Σημαντικές οι επιστροφές, εξέτισαν οι Σαλμιέ (Αμυντικός, 9, 1), Κουγιατέ (Αμυντικός, 7, 2) και Μπαρτελμέ (Μέσος, 9 ), ενώ συνεχίζουν τραυματίες οι Μασουεμά (Μέσος, 3, 0) και Ντεμπελέ (Αμυντικός, 4, 0), νέα απώλεια ο Ελ Χαζάμ (Αμυντικός, 8, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Παρί.

Τρουά Στατιστικά

*Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα 14/16 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στον Stoiximan).

*Over 2.5 τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια.

*Goal/Goal τα 8/11 τελευταία παιχνίδια.

Banner

ΛΕ ΜΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την τελευταία χρονικά αγωνιστική πριν τη διακοπή η Λε Μαν, κερδίζοντας 1-0 τη Σαμπλί εντός έδρας. Έβγαλε περισσότερη ζωντάνια και ένταση στο παιχνίδι της, είχε πιο καθαρές φάσεις να αποκτήσει το προβάδισμα απ’ τα αποδυτήρια, αλλά δεν ήταν ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, ήταν πιο επικίνδυνη από την αντίπαλο, έψαξε με αξιώσεις το γκολ της νίκης και το πέτυχε με τον Κρέχιν στο 80’ της συνάντησης (1-0).

Πρώτη νίκη για τη Λε Μαν, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες από τις Ροντέ (4-1), Αζαξιό (2-4) και Γκινγκάμπ (3-0), αυτή ήταν η δεύτερη μόλις επιτυχία (η πρώτη ήρθε κόντρα στη Σοσό με 2-0 εντός έδρας). Παραμένει προτελευταία θέση με 6 βαθμούς, στο -1 από τα μπαράζ και την απευθείας παραμονή, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία (2-0-8), ενώ διαθέτει και την χειρότερη άμυνα με 21 γκολ. Συνεχίζουν τραυματίες οι Μαζίζ (Μέσος, 5, 1) και Μανζαλά (Μέσος, 5, 0), έμεινε εκτός με τεχνική απόφαση ο Τουράμ (Τερματοφύλακας, 8). Επιστρέφουν οι Ντιαρά (Επιθετικός, 9, 2) και Βαρντέν (Αμυντικός, 7, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Σαμπλί.

Λε Μαν Στατιστικά

*Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα 8/12 πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 8/10 πρόσφατα παιχνίδια.

*Δέχθηκε από δύο γκολ ακριβώς στα 8/10 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.