*Προκριματικά του Euro 2020 που θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις σε ισάριθμες χώρες της Ευρώπης.

*Προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Συμμετέχουν σε αυτά 55 ομάδες, η δυναμικότητα των οποίων ορίστηκε μέσω του Nations League 2018/19, οι οποίες είναι χωρισμένες σε δέκα ομίλους, πέντε των πέντε ομάδων και πέντε των έξι.

*Για πρώτη φορά από το 1976 καμία ομάδα δεν θα προκριθεί αυτόματα στα τελικά της διοργάνωσης ως οικοδέσποινα.

*Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά.

Κόσοβο – Τσεχία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2020

ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το “τρίποντο” έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σόφια το Κόσοβο, όπου επικράτησε με 3-2 της Βουλγαρίας. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε στο 14′ να προηγηθεί με τον Ράσιτσα, οι γηπεδούχοι ωστόσο πήραν μέτρα και στο 43′ έφτασαν στην ισοφάριση. Κατάφεραν μάλιστα να πάρουν στο 55′ να πάρουν και το προβάδισμα, η αντίδραση του Κοσόβου ήταν σωστή, ισοφάρισε στο 64′ με τον Μουρίκι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρασάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Πρώτη νίκη στα Προκριματικά για την ομάδα του Σάλαντ, που με σοβαρές εμφανίσεις παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καθώς προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Μαυροβούνιο (1-1) και Βουλγαρία (1-1).

Τρέχει ένα αήττητο σερί 14 αναμετρήσεων για όλες τις διοργανώσεις (9-5-0) και υποδέχεται την Τσεχία, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Στη διάθεση του τεχνικού Σάλαντ για το σημερινό ματς βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εθνικής Κοσόβου, ο Βαλόν Μπερίσα, αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χ. Κριεζίου, Ζενέλι και Σχάλα.

Εθνική Κοσόβου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Ρίζεσπορ), Μούριτς  (Μάντσεστερ Σίτι), Mπεκιάι (Πριστίνα) – Αμυντικοί: Ραχμάνι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Βοϊβόντα (Σταντάρ Λιέγης), Αλίτι (Κάλμαρ), Πακαράντα (Σαντχάουζεν), Μ. Κριέζιου (Ζυρίχη), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν) – Μέσοι: Ραζίκα (Βέρντερ Βρέμης), Χαλίμι (Μπρόντμπι), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Κολόλι (Ζυρίχη), Τσέλινα (Σουόνσι), Βόκα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Εσκιλστούνα), Ιμπραχίμα (Βίκινγκ), Χασάνι (Ντιοσγκόρ), Μπερίσα (Λάτσιο) – Επιθετικοί: Μουρίκι (Ρίζεσπορ), Νουχίου (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Ρασάνι (Οντ Γκρένλαντ), Ντεμχασάνι (Λουκέρνη)

Προηγούμενο ματς: Με 2-3 επικράτησε της Βουλγαρίας την προηγούμενη αγωνιστική το Κόσοβο.

Κόσοβο Στατιστικά

*G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Interwetten).

*Συμπλήρωσε 14 παιχνίδια αήττητο (9-5-0).

Banner

ΤΣΕΧΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της, αλλά και τα πολλά αμυντικά λάθη του Μαυροβουνίου, με την Τσεχία να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Σιλχάβι “πατούσε” καλύτερα από το ξεκίνημα και άνοιξε στο 18′ το σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0. Στο 49′ έβαλε τις βάσεις με αυτογκόλ του Κοπίτοβιτς, ενώ στο 82′ ο Σικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Τσεχία πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, καθώς προηγήθηκε αυτή επί της Βουλγαρίας (2-1), αντιδρώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στο διασυρμό της πρεμιέρας των Προκριματικών από την Αγγλία (5-0).

Βρίσκεται στη 2η θέση του 1ου γκρουπ και είναι μαζί με την Αγγλία τα φαβορί του γκρουπ για την κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων που εξασφαλίζουν την πρόκριση. “Αντιμετωπίζουμε μια αξιόμαχη ομάδα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να επιστρέψουμε με ότι καλύτερο μπορούμε”, ανέφερε ο τεχνικός Σιχλάβι, που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Εθνική Τσεχίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Σεβίλλη), Κούμπεκ (Ρενς), Παβλένκα (Βέρντερ) – Αμυντικοί:Σούτσι (Βασιλεία), Καντεράμπεκ (Χοφενχάιμ), Νόβακ (Τραμπζονσπόρ), Σίμιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπράμπετς (Πλζεν), Σελούτσκα (Αντάλιασπορ), Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Σλάβια Πράγας) – Μέσοι: Κρέιτσι (Μπολόνια), Παβέλκα (Κασίμπασα), Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Κόπιτς (Πλζεν), Μάσοπουστ (Γιάμπλονετς), Κραλ (Σλάβια Πράγας), Σάντιλεκ (Αϊντχόφεν) – Επιθετικοί: Βίντρα (Μπέρνλι), Σικ (Ρόμα), Κόζακ (Σπάρτα Πράγας), Ντολεζάλ (Γιάμπλονετς).

Προηγούμενο ματς: Με 3-0 επικράτησε του Μαυροβουνίου η Τσεχία την προηγούμενη αγωνιστική.

Τσεχία Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*N/G τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.