9η Αγωνιστική

*Η Χέλσινγκφορς έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές (1-4-3).

*Το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις 7/9 φετινές αναμετρήσεις της Ίντερ Τούρκου στο πρωτάθλημα.

Χέλσινγκφορς – Ίντερ Τούρκου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της για ακόμη ένα παιχνίδι, η Χέλσινγκφορς έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Κόκκολα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί στο 41′ με τον Σέσαϊ, δεν μπόρεσε ωστόσο να “κλειδώσει” τη νίκη, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 76′ έφτασαν στην ισοφάριση. Ένας βαθμός φυσικά που δεν ήταν αρκετός για να τη βοηθήσει να “ξεκολλήσει” από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς παραμένει στη 10η θέση. Μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη, μετρά αντίθετα τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Εξαιρετικά δύσκολη η σημερινή της αποστολή, τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει φέτος την έδρα της, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα (1-2-1).

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κόκκολα και Χέλσινγκφορς την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2.5 τα εννέα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop).

Banner

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ένα γρήγορο γκολ κόντρα στην Κουόπιο αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει ακόμη τρεις βαθμούς στην Ίντερ Τούρκου, που έφτασε στη νίκη με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9′ ο Κλίνκενμπεργκ άνοιξε το σκορ. Επέβαλε στη συνέχεια το ρυθμό της η Ίντερ Τούρκου, δεν άφησε την Κουόπιο να απειλήσει, φτάνοντας στη νίκη πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0.

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για την ομάδα του Χοσέ Ριβέιρο, που πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, καθώς προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Ελσίνκι (4-1), Ροβανιέμι (3-0) και Μάριεχαμν (1-2). Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα έχει βρει τα πατήματα της, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 1η θέση. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις 7/9 φετινές αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της 2-1-2 ο απολογισμός της στις πέντε φετινές εξόδους της, όπου επιβεβαιώθηκε το G/G. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός φορ Φούρουχολμ.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Κουόπιο η Ίντερ Τούρκου την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.