35η αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο: Χάβαντ – Χάλιφαξ 2-1

ΧΑΛΙΦΑΞ

Σημαντικό διπλό πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Χάλιφαξ, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Μέιντστοουν. Ήταν κατώτερη από την αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο, είχε λιγότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ, κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις, κρατήθηκε ζωντανή ως το φινάλε, χτυπώντας στις καθυστερήσεις της συνάντησης (0-1 στο 87’).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μέιντστοουν, μετά από επτά αγωνιστικές που αγνοούσε τη χαρά της νίκης (0-6-1), ανέβηκε στην 15η θέση και στους 39 πόντους, στο +5 πλέον απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Θέλει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να απομακρυνθεί περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, έμεινε άσφαιρη στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις με 27 γκολ. Αμφίβολος ο Σάουθγουελ (Επιθετικός, 31, 6), δεν αναφέρθηκαν άλλα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Μέιντστοουν.

Στατιστικό: Under 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στη Betshop)

Το Χάλιφαξ – Χάβαντ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΒΑΝΤ

Από την άλλη πλευρά, η Χάβαντ υπέστη βαριά ήττα την Τρίτη με 6-2 από τη Φίλντε εκτός έδρας. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 14’ (0-1), ισοφαρίστηκε στο 21’ (1-1), για να δεχθεί την ανατροπή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (2-1 στο 45’+3’). Στο δεύτερο μέρος ήταν κατώτερη, δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο και μοιραία γνώρισε τη συντριβή.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Χάβαντ, μετά από αυτή που προηγήθηκε από τη Ρέξαμ (2-3), συμπλήρωσε «τετράδα» αγώνων που αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-2-2), υποχωρώντας στην 21η θέση με 34 πόντους, στο -2 από την παραμονή στην κατηγορία. Διαθέτει επίσης μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με 62 γκολ. Μετράει μόλις μια νίκη στις 14 πρόσφατες εξόδους της (1-5-8). Συνεχίζει τραυματίας Στοκ (Μέσος, 23, 0), δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 6-2 από τη Φίλντε.

Στατιστικό: G/G οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες έξοδοι της Χάβαντ στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου