*17η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πάφος – Αλκή 0-1

*Η Αλκή δεν έχει χάσει ποτέ από την Πάφο, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες!

ΑΛΚΗ

Η Αλκή δεν κατάφερε να σταθεί έντονα ανταγωνιστικά απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, χάνοντας με 1-3, αν και το σκορ την αδικεί λίγο, καθώς το τελευταίο γκολ το δέχθηκε στις καθυστερήσεις από τον Μαρκόσκι. Ουσιαστικά πλήρωσε ένα κακό τετράλεπτο στο πρώτο ημίχρονο (23’, 27’) όταν δέχθηκε δύο γκολ από τους Μακρή, Ντα Σίλβα. Στο δεύτερο βελτιώθηκε, μείωσε με τον Μπελαμεϊρί στο 70’ και άγχωσε την αντίπαλο της. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις αγώνες, αλλά ουσιαστικά το παιχνίδι που την «καίει» είναι απόψε, με αντίπαλο στα μέτρα της. Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στο +5 από την τελευταία θέση (χωρίς να προσμετράται η απόφαση για το Πάφος – ΑΕΚ).

Το ευχάριστο για τον Κώστα Σακκά είναι πως έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα απουσιών. Πήρε και έναν επιθετικό, τον Αλιού Σαμπέ, αλλά ακόμη δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί. Οσον αφορά στον προηγούμενο αγώνα, ο Κύπριος τεχνικός είχε κάποια παράπονα από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Αλκή έχασε με 1-3 εντός έδρας από την ΑΕ Λεμεσού για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει 5/8 N/G εντός έδρας.

Το Αλκή – Πάφος παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Κύπρου

ΠΑΦΟΣ

Η Πάφος έχασε την ένσταση για τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας και όχι απλά έχασε το παιχνίδι με 0-3, της αφαιρέθηκαν και έξι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή παίκτη! Αν ισχύσει η ποινή (άσκησε έφεση), τότε θα μείνει ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, με εφτά βαθμούς!

Λίγο αφότου μαθεύτηκε η απόφαση, η ομάδα, σαφώς επηρεασμένη, όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός της, Κόπιτς, ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τον Αρη Λεμεσού, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο. Μάλιστα αυτό συνέβη παρότι προηγήθηκε με τον Κουλς στο 59’, δεχόμενη δύο γκολ στη συνέχεια μέσα σε έξι λεπτά (69’, 75’). Αυτή ήταν η τρίτη της σερί ήττα, έκτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει! Πάντως μετά το αρχικό σοκ από την αφαίρεση βαθμών, υπάρχει ένα κλίμα συσπείρωσης, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη γι’ αυτήν.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία Κόπριβετς (ΤΕ), χτύπησε σοβαρά ο βασικός της Γάλλος επιθετικός Μπεριγκό που έπαθε ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να αναμένεται να λείψει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Πάφος έχασε 2-1 εκτός έδρας από τον Αρη Λεμεσού για το κύπελλο.

Στατιστικό: Εχει 7/8 over 2,5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Κώστας Σφήκας